مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
جایزه روز جهانی زن در بخش توسعه ورزش پارالمپیکی به ایران رسید

جایزه روز جهانی زن در بخش توسعه ورزش پارالمپیکی به ایران رسید

  • کد خبر: ۳۲۰۹۱۴
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
در جریان معرفی و تجلیل از برگزیدگان جایزه‌ روز جهانی زن از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک، ایران -در میان دیگر کمیته‌های ملی پارالمپیک عضو IPC- در بخش توسعه ورزش زنان به عنوان عضو برگزیده‌ سال ٢٠٢۵ انتخاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جریان معرفی و تجلیل از برگزیدگان جایزه‌ی روز جهانی زن از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک، ایران -در میان دیگر کمیته‌های ملی پارالمپیک عضو IPC- در بخش توسعه ورزش زنان به عنوان عضو برگزیده‌ی سال ٢٠٢۵ انتخاب شد.

این جایزه هر ساله هشتم مارس مصادف با روز جهانی زن، در بخش‌های مختلفی از سوی کمیته بین‌المللی پارالمپیک IPC اهدا می‌شود.

در گزارش وب‌سایت کمیته بین‌المللی پارالمپیک آمده است:

کمیته ملی پارالمپیک ایران از زمان تأسیس در سال ٢٠٠٠، زنان را در کانون برنامه‌ریزی‌های راهبردی و فرآیند‌های تصمیم‌گیری خود قرار داده و بر افزایش مشارکت زنان در حوزه‌هایی همچون رقابت‌های ملی و بین‌المللی، نقش‌های مدیریتی و برنامه‌های آموزشی تمرکز داشته است.

حضور زنان ایرانی در بازی‌های پارالمپیک برای اولین بار در بارسلون ١٩٩٢ رقم خورد؛ جایی که چهار ورزشکار زن در رشته تنیس روی میز به رقابت پرداختند. (در این دوره بانوان ایران به مدالی دست نیافتند) در بازی‌های پاریس ۲۰۲۴، تعداد زنان ایران به ١٢ ورزشکار در پنج رشته افزایش یافت و این ورزشکاران موفق به کسب هفت مدال شدند (افزایشی ٣٣.٣ درصدی در میزان مشارکت).

در بازی‌های پاراآسیایی نیز روند صعودی چشمگیری مشاهده می‌شود. در دوره نخست این رقابت‌ها در گوانگجو ۲۰۱۰، ایران با ۳۴ بانوی ورزشکار در ۷ رشته شرکت کرد که موفق به کسب ۱۷ مدال شد. این آمار در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ به ۸۲ بانوی ورزشکار در ۱۳ رشته ورزشی رسید که نتیجه آن کسب ۴۰ مدال ارزشمند بود. به این ترتیب، میزان مشارکت بانوان در این رقابت‌ها رشد ۴۲ درصدی را تجربه کرده است.

در حال حاضر، بیش از ۶٠ هزار ورزشکار تحت حمایت کمیته ملی پارالمپیک ایران در ورزش‌های همگانی فعالیت می‌کنند که بیش از یک‌سوم آنها را زنان تشکیل می‌دهند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.