لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا؛ روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان نقش حیاتی مادر در انتقال مفاهیم ولایی و پیوند فرزندان با اهل بیت (ع) آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید حضرت زینب (س)، زن مسلمان شجاع ایستاده در متن عاشورا
سرخط خبرها
دختر چمدان به دست، بازیگری در قهوه پدری مهران مدیری را تجربه کرد

دختر چمدان به دست، بازیگری در قهوه پدری مهران مدیری را تجربه کرد

  • کد خبر: ۳۲۱۰۶۲
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
بازیگر سریال قهوه پدری گفت: من یک چمدان قدیمی دارم که عروسک‌های تزئینی دست‌ساز خودم را در آن می‌گذاشتم و به خیابان انقلاب می‌رفتم تا آنها را بفروشم و مردم اسم من را گذاشته بودند «دخترک چمدان به دست»!

به گزارش شهرآرانیوز؛ نگین صفری‌جم اظهار کرد: من یک چمدان قدیمی دارم که عروسک‌های تزئینی دست‌ساز خودم را در آن می‌گذاشتم و به انقلاب می‌رفتم تا آنها را بفروشم و مردم اسم من را گذاشته بودند «دخترک چمدان به دست»؛ خوشحال بودم که مردم با عروسک‌هایم حالشان خوب می‌شود و الان با «قهوه پدری» توانستم لبخندی را روی لب‌هایشان بیاورم.

وی که رشته دانشگاهی‌اش را نمایش با گرایش عروسکی انتخاب کرده و از ۲۲ سالگی هم وارد عرصه بازیگری شده، افزود: در طول ۵ سال اخیر تجربه بازی در کنار بازیگرانی، چون جواد عزتی (سریال وحشی هومن سیدی)، رضا عطاران (سینمایی قیف محسن امیر یوسفی)، مهسا طهماسبی (سریال برف بی صدا می‌بارد پوریا آذربایجانی) داشته‌ام.

بازیگر نقش نازگل «دردانه» سریال قهوه پدری درباره گریم متفاوت خود در فیلم سینمایی «قیف» گفت: عکس عروسک‌هایم را که در گوشی‌ام بود به سعید ملکان نشان دادم، خودش به مدت بیش از ۶ ساعت کار گریم من را انجام داد و این متفاوت‌ترین گریم و نقشم در بین تمامی نقش‌هایی بود که تاکنون داشتم.

صفری جم ادامه داد: من درباره بازی‌ام در «قهوه پدری» کامنت‌های خوبی گرفتم. یک بازیگر خوب باید بتواند در تمامی ژانر‌ها بازی و آنها را به درستی اجرا کند. من هم علاوه بر کمدی، در ژانر‌های دیگری، چون درام و تاریخی هم بازی کردم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.