نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
آغاز زندگی مشترک زوج‌های جوان کم بضاعت در ساختمان خیریه «احسان الحسن (ع)»

آغاز زندگی مشترک زوج‌های جوان کم بضاعت در ساختمان خیریه «احسان الحسن (ع)»

  • کد خبر: ۳۲۲۶۳۷
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
  • ۱
واقفی که ساختمان ۹ واحدی خود را صلواتی به زوج‌های جوان کم بضاعت اجاره می‌دهد، از تبدیل ساختمانش به خیریه «احسان الحسن (ع)» روایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد قاسمی بختیاری اظهار کرد: هرچه امروز از مال و منال و اعتبار دارم، از برکت میراث پدری است. اما خیال نکن بچه نازپرورده یک پدر پولدار بودم‌ها. روستازاده بودیم و من از ۸سالگی، عصای دست پدر کشاورز و دامدارم شدم. با مشکلی که برای کسب و کار پدرم ایجاد شد، بعد از کلاس ششم دیگر شدم مرد کار و کمک‌حال خانواده. به لطف خدا، کارم هم زود رونق گرفت. اول یک خواربار‌فروشی خریدم و بعد هم ۲مغازه موزاییک‌سازی. برکت گرفتن کسب و کارم، اما راز دیگری داشت.

وی ادامه داد: وقتی دیدم دلیل سر نگرفتن ازدواج آن دختر و پسرهای‌فامیل، نداشتن مسکن بوده، به خدا گفتم: اگر کمک کنی، در زمین یکی از کارگاه‌های موزاییک‌سازی‌ام، خانه‌ای به نیت رفع مشکل ازدواج جوانان می‌سازم و هر سال، واحد‌هایش را در اختیار چند زوج نیازمند می‌گذارم تا بتوانند زندگی مشترکشان را شروع کنند.

این واقف مهربان یادآور شد: سال ۸۰ کار ساخت خانه را در محله مینابی در منطقه ۱۵ در جنوب شرقی تهران شروع کردم و همزمان، طعنه و کنایه‌ها هم شروع شد! طبق معمول، خیلی‌ها برای پیش‌خرید واحد‌های خانه مراجعه کردند. وقتی گفتم واحد‌های این خانه، فروشی نیست، چون به نیت خیریه و برای زوج‌های جوان نیازمند دارم آن را می‌سازم، باور نکردند. حتی بعضی‌هایشان به حرفم خندیدند و گفتند: این هم یک کاسبکاری جدید است!

از همان اول، شرط کردم هیچ‌کس نباید در روند انتخاب زوج‌ها دخالت کند. گفتم: سفارش هیچ‌کس را هم در این زمینه نمی‌پذیرم. اعلام کردم زوج‌های ساکن خانه فقط از طریق قرعه‌کشی در حضور جمع تعیین خواهند شد.

بختیاری افزود: اینطور بود که برای ثبت‌نام در قرعه‌کشی خانه خیریه احسان الحسن (ع)، اطلاعیه و فراخوان دادیم. از آن طرف، به اقوام و آشنایان و همسایگان هم سپردیم هر زوج نیازمندی که برای شروع زندگی مشترک، مشکل مسکن دارند را به ما معرفی کنند. خیلی نگذشت که زوج‌های متقاضی یکی‌یکی از راه رسیدند.

وی درخصوص شرایط زوجین جوان برای استفاده از واحد‌های این ساختمان جهت شروع زندگی مشترک خود تصریح کرد: قبل از هر چیز، زوج‌های متقاضی باید در دوران عقد باشند. دوم، مشکل ازدواجشان، مشکل مسکن باشد. شرط سوم این است که مجموع شرایط مالی زوج، نشان دهد آنها توان پرداخت پول ودیعه و اجاره خانه را ندارند. از یک طرف، وضعیت کسب و کار و دارایی‌های آقا داماد باید طوری باشد که ما مجاب شویم از پس اجاره خانه بر‌نمی‌آید؛ مثلاً ماشین آنچنانی نداشته باشد و حقوق دریافتی‌اش هم از مبلغ معقولی (به نسبت شرایط اقتصادی زمان ثبت‌نام) بیشتر نباشد. از طرف دیگر، والدین عروس یا داماد هم توانایی کمک به آنها در تهیه مسکن را نداشته باشند.

این واقف پیشکسوت متذکر شد: با خدا عهد بسته بودم ۹واحد خانه خیریه‌ام را هر سال به صورت رایگان در اختیار ۹ زوج نیازمند در آستانه ازدواج بگذارم و شهریور سال ۸۱ با ورود اولین گروه از زوج‌های نیازمند به ساختمان احسان الحسن (ع)، به آرزویم رسیدم.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
مرتضی کشاورز
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۱
0
0
سلام کاشکی یه خانه هم گیرمامیومدکه واقعازندگیمون داره به جدایی می‌کشه یه دخترم دارم یه دخترتوراهیم دارم خسته شدیم بریدیم