آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان ️در زنجان از امروز (پنج شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵) هزینه‌های خدمات ناباروری چگونه محاسبه و پرداخت می‌شود؟ «صبیّه آقاجان»، بانویی که تاریخ مشهد را بازنویسی کرد آغاز مرحله ششم اردوی آماده سازی تیم ملی کبدی بانوان از شنبه (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵) «زن و هویت مشهد» | بخش پنجم: روزی که زنان مشهد تاریخ را تکان دادند کودکان مزه سبزیجات را پیش از تولد می‌فهمند تشدید کاهش بافت استخوانی بدن در دوران یائسگی| راهکار‌های پیشگیری کدامند؟ فردوسی، حکیمی که اسطوره را به خدمت دین درآورد دولت در هفته ازدواج، تالار رایگان و جهیزیه ارزان به زوجین می‌دهد پایان لیگ برتر بدمینتون بانوان با جایگاه چهارمی مشهدی‌ها آغاز اردوی تیم ملی هندبال بانوان از هفته آینده| هنوز تصمیم نهایی برای اعزام تیم‌ها به بازی آسیایی ناگویا گرفته نشده است فعالیت حدود ۱۰.۵ میلیون زن بهره‌بردار عشایری در کشور تولد بیش از ۱۹ هزار نوزاد در استان البرز در سال ۱۴۰۴ آیا پرخاشگری کودک زنگ خطر است؟ | تقویت رفتار مثبت، یکی از راهکار‌های مقابله با عصبانیت پوشش بیش از ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در بیمه‌های اجتماعی ادامه سیر نزولی فرزندآوری در کشور| آمار سقط جنین در دوران جنگ کاهش داشته است
سرخط خبرها
برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان با ٢٠ بازیکن ثابت

برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان با ٢٠ بازیکن ثابت

  • کد خبر: ۳۲۲۶۸۰
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹
به گفته سرمربی تیم فوتسال بانوان ایران، اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان با ٢٠ بازیکن ثابت برگزار می‌شود و قرار نیست بازیکن جدیدی به تیم در این مدت اضافه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فروزان سلیمانی اظهار کرد: هدف ما، انتخاب ۱۴ بازیکن از بین ۲۰ بازیکن حاضر در اردو‌های آماده‌سازی است تا برای رقابت‌های قهرمانی آسیا تیم ملی را تشکیل دهند.

وی اضافه کرد: معیار انتخاب ما برای نفرات نهایی تیم ملی، عملکرد بهتر بازیکنان در طول چند اردوی پیش از اعزام است.

سرمربی تیم فوتسال بانوان با اشاره به اینکه اردوی آماده سازی ما در اصفهان تا ٢٨ اسفند ادامه خواهد داشت و سپس هفتم فروردین سال آینده اردوی آماده سازی تیم را در تهران برگزار می‌کنیم، تصریح کرد: تیم ملی روز‌های سیزدهم یا چهاردهم فروردین برای حضور در یک تورنمنت عازم تایلند خواهد شد و در آنجا سه دیدار بسیار خوب با تیم‌های میزبان، ژاپن و ازبکستان داریم.

وی ادامه داد: این تیم‌ها در رقابت‌های آسیایی حریفان قدرتمند ما هستند، بنابراین دیدار‌های دوستانه با آنها کمک شایانی برای ارتقای سطح تکنیکی و تاکتیکی بازیکنان خواهد بود.

سرمربی تیم ملی فوتسال خاطرنشان کرد: ایران در رقابت‌های آسیایی با فیلیپین، ویتنام و هنگ کنگ همگروه است، لذا فیلم‌های مسابقه‌های این تیم‌ها را در اختیار دارم تا با آنالیز آنها بازی خوبی مقابل برابرشان ارائه کنیم.

سلیمانی گفت: هدف ما کسب مقام قهرمانی در مسابقات قهرمانی آسیا و در پی آن کسب سهمیه برای حضور در رقابت‌های جهانی به میزبانی فیلیپین است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.