شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
فعالیت حدود ۳۰ درصد باشگاه‌های ورزشی کشور در بخش ورزش قهرمانی بانوان

فعالیت حدود ۳۰ درصد باشگاه‌های ورزشی کشور در بخش ورزش قهرمانی بانوان

  • کد خبر: ۳۲۲۲۶۶
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۸
به گفته معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، از ۳۳ هزار باشگاه کشور حدود ۳۰ درصد باشگاه‌ها به طور خاص در بخش ورزش قهرمانی بانوان فعالیت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریبا محمدیان اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که برای وزارت ورزش و جوانان در حوزه بانوان بسیار اهمیت دارد، در مرحله نخست، شناسایی این استعداد‌ها و موضوع بسیار مهم، پرورش آن‌ها است که البته برای هر رشته ورزشی دستورالعمل‌های خاصی وجود دارد که وزارت ورزش هم آنها را دنبال می‌کند و مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر از زمانی که جلسات تخصصی رشته‌های ورزشی با عنوان "در مسیر ناگویای ژاپن و همینطور المپیک ۲۰۲۸" مطرح شده، بیان کرد: تاکنون حدود ۴۵ جلسه تخصصی با حضور شخص وزیر تشکیل و در هر نشست که دو ساعت به طور کامل به طول می‌انجامد، موضوعات مربوط به فدراسیون‌های ورزشی، چالش‌ها و برنامه‌های آینده در بخش بانوان و هم در بخش آقایان به طور کاملاً مجزا مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و مصوبات جلسه به معاونین بخش‌های مختلف و همینطور فدراسیون‌ها اعلام می‌شود تا بتوانند در مرحله دوم با رفع آن چالش‌ها یا بهتر کردن برنامه‌ها و سرعت بخشیدن به برنامه‌ها، فعالیت‌های خود را رو به جلو ببرند.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر سیاست گذاری، برنامه ریزی و اجرای برنامه‌ی توسعه‌ای بانوان در بخش‌های مختلف همگانی، قهرمانی، حرفه‌ای و زیر ساخت ها، گفت: از ۳۳ هزار باشگاه کشور حدود ۳۰ درصد باشگاه‌ها به طور خاص در بخش ورزش قهرمانی بانوان فعالیت می‌کنند.

محمدیان یادآور شد: در بسیاری از رویداد‌های دهه اخیر، برگزارکنندگان مسابقات حتی در زمانی که داشتند تشریفات اهدای مدال را تنظیم می‌کردند، از بانوی محجبه مسلمان مراقبت می‌کردند. در واقع ایران این ادبیات را ترویج کرد و بنیان گذاشت و این یک بخشی از عزت آفرینی برای نظام جمهوری اسلامی ایران در دنیا است.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.