پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟
سرخط خبرها
افزایش ریسک عفونت در مادر، عارضه شایع سقط جنین

افزایش ریسک عفونت در مادر، عارضه شایع سقط جنین

  • کد خبر: ۳۲۳۷۸۵
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
به گفته یک فوق تخصص زنان و زایمان و ناباروری، سقط جنین علاوه بر اینکه از نظر روحی به مادر صدمه می‌زند، ریسک عفونت را بالا برده و موجب ناباروری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صدیقه حنطوش‌زاده اظهار کرد: معمولاً سقط در مراکز غیر حرفه‌ای و غیرقانونی انجام می‌شود و افرادی که این کار را انجام می‌دهند تخصص لازم را ندارند و احتمال عوارض بسیار زیاد است.

به گفته وی، سقط نه تنها از نظر روحی به مادر صدمه می‌زند چرا که در بسیاری موارد مادر پس از سقط از این کار پشیمان می‌شود، بلکه ریسک عفونت در مادر را بسیار بالا می‌برد و در بسیاری موارد موجب نازایی زن می‌شود و مدت‌ها مجبورند رفت و آمد کنند تا بتوانند عوارض ناشی از عفونت سقط غیرقانونی را از بین ببرند.

این فوق تخصص زنان و زایمان و ناباروری افزود: مشکلات ناشی از سقط هم خانواده و هم جامعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و موجب تحمیل هزینه بسیاری به خانواده‌ها و سیستم درمان کشور می‌شود، ضمن اینکه در شرایطی کنونی جمعیتی، سقط شیوه مناسبی نیست.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.