سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی در جدیدترین رنکینگ جهانی خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن ناکامی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا شاید باور نکنید اما این غذاها هم فرآوری‌شده هستند ! بازگشت دختر پینگ‌پنگ‌باز مشهدی به بازی‌های آسیایی پس از ۸ سال «سیمین‌دخت وحیدی» بانویی که شعر انقلاب را به نسل بعد سپرد| «خاتون شعر جبهه» که بود؟ نقش مهم زنان در موفقیت یک ازدواج| خوشبختی اتفاقی نیست دلیل واقعی این جمله را بشناسید؛ چرا همسرم حرفم را نمی‌فهمد؟ افزایش تعداد زنان زندانی در پرونده‌های غیرعمد نگاهی به برنامه آماده‌سازی متفاوت تیم ملی پدل زنان ایران از بقیه رشته‌های ورزشی آیا می‌دانستید زنان نسبت به آلزایمر آسیب‌پذیرتر هستند؟ والدین بخوانند| کنترل هوشمندانه دعوای خواهر و برادری در خانه
سرخط خبرها
آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی

آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۲۴۴۴۰
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
به گفته سرمربی تیم ملی فوتسال زنان ایران، بازیکنان تیم خود را برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی آماده می‌کنند و حضور در اردو‌های مختلف باعث شده ۸۰ درصد آماده شرکت در این رقابت‌ها شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فروزان سلیمانی اظهار کرد: بعد از اردوی اصفهان و استراحتی کوتاه، مجدد تمرینات بازیکنان شروع شد تا با مرور برنامه‌های تکنیکی و تاکتیکی تیم را به نهایت آمادگی خود برسانیم و به تایلند اعزام شویم.

وی با اشاره به اینکه در تورنمنت تایلند تیم‌های ازبکستان، ژاپن و تایلند حضور دارند، یادآور شد: رقابت با این سه تیم که هر کدام حریف بسیار خوب و قدری هستند باعث خواهد شد تا تیم محک جدی خورده و نقاط ضعف و قوت بخوبی مشخص شود. این تورنمنت کوچک همانند یه جام است. قدرت‌های آسیا در کنار هم حضور داشته و خود را آماده رقابت برای جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا می‌کنند.

سرمربی تیم ملی فوتسال درباره اینکه در این تورنمنت به دنبال کسب نتیجه است یا خیر، بیان کرد: نیم نگاهی به نتایج خواهیم داشت. ضمن اینکه مهمترین هدفمان رسیدن به شاکله نهایی تیم است. بازیکنان در شرایط مسابقه قرار بگیرند و تجربه بیشتری به دست آورند.

سلیمانی گفت: سفر راحتی نداریم. بلافاصله پس از رسیدن تیم باید تمرین را شروع کرده و سپس اماده مسابقات شویم. تمامی برنامه ریزی کاور فنی بر این امر است که بازیکنان با کیفیت بالا در این تورنمنت حضور داشته و عیار تیم سنجیده شود. در دنیا تیم‌ها در حال رشد و توسعه هستند. دیگر هیچ تیمی را نمی‌شود دست کم گرفت.

وی افزود: تمام تلاشمان این است در بازی‌های آسیایی بهترین عملکرد را داشته باشیم. با توجه به فرصت باقیمانده و تورنمنت پیش رو، از هیچ کوششی برای دفاع از عنوان قهرمانی و ثبت نتیجه درخشان دریغ نمی‌کنیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.