طرز تهیه نون شکلاتی در خانه + فیلم غربالگری زنان باردار از نظر هپاتیت B در کشور انجام می‌شود مطالبه شهروندان برای افزایش واگن بانوان در خط یک قطارشهری مشهد ضمانت کمیته امداد خراسان رضوی برای بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار جهت دریافت تسهیلات اشتغال پرداخت ۱۲ هزار و ۸۸ فقره تسهیلات ازدواج به متقاضیان خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۵ ساخت سالن‌های ورزشی جدید بانوان در دستور‌کار شورای اسلامی شهر مشهد ویژه‌برنامه‌های معنوی بانوان و خانواده در حرم مطهر رضوی | از قرائت زیارت آل یاسین تا پرسمان دینی (۱۹ شهریورماه ۱۴۰۵) درباره پیامد‌های متابولیکی یائسگی چه می‌دانید؟ | معرفی چند راهکار تغذیه‌ای برای کاهش آثار متابولیکی در بدن بازگشت بانوی پاراتیراندازی ایرانی به مسابقات قهرمانی جهانی | آیا ساره جوانمردی تاریخ را تکرار می‌کند؟ به‌روزرسانی اطلاعات حدود ۲۰ هزار زن فعال در عرصه کشاورزی در کشور نرخ بیکاری زنان در کشور حدود ۱۵ درصد است | ضرورت اشتغال بانوان در مشاغل پایدار و مولد استقبال نزدیک به ۴۰۰ نوجوان دختر و پسر از برگزاری یک رویداد رسانه‌ای | خبرنگاری، حرفه‌ای سخت و شیرین است لایحه ارتقای امنیت زنان در انتظار قانون‌گذار مدال طلای مسابقات جهانی پاراتیروکمان سهم بانوی ایرانی شد سرمربی تیم فوتبال زنان فولاد خوزستان مشخص شد رونمایی از ۲ کتاب «شهبانوی نیکوکار» و «خاتون سلطان نشان» | نقش ۳ زن در بزنگاه‌های تاریخ ایران بررسی شد دست‌های همیشه مرهم | درباره بتول خورشاهی وصال در حوالی قدس مربیان ملی فوتبال و فوتسال زنان همچنان روی نیمکت باشگاه‌ها | ابهام‌های بسیاری در نحوه اجرای مقررات ایجاد شده است
سرخط خبرها
آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی

آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۲۴۴۴۰
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
به گفته سرمربی تیم ملی فوتسال زنان ایران، بازیکنان تیم خود را برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی آماده می‌کنند و حضور در اردو‌های مختلف باعث شده ۸۰ درصد آماده شرکت در این رقابت‌ها شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فروزان سلیمانی اظهار کرد: بعد از اردوی اصفهان و استراحتی کوتاه، مجدد تمرینات بازیکنان شروع شد تا با مرور برنامه‌های تکنیکی و تاکتیکی تیم را به نهایت آمادگی خود برسانیم و به تایلند اعزام شویم.

وی با اشاره به اینکه در تورنمنت تایلند تیم‌های ازبکستان، ژاپن و تایلند حضور دارند، یادآور شد: رقابت با این سه تیم که هر کدام حریف بسیار خوب و قدری هستند باعث خواهد شد تا تیم محک جدی خورده و نقاط ضعف و قوت بخوبی مشخص شود. این تورنمنت کوچک همانند یه جام است. قدرت‌های آسیا در کنار هم حضور داشته و خود را آماده رقابت برای جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا می‌کنند.

سرمربی تیم ملی فوتسال درباره اینکه در این تورنمنت به دنبال کسب نتیجه است یا خیر، بیان کرد: نیم نگاهی به نتایج خواهیم داشت. ضمن اینکه مهمترین هدفمان رسیدن به شاکله نهایی تیم است. بازیکنان در شرایط مسابقه قرار بگیرند و تجربه بیشتری به دست آورند.

سلیمانی گفت: سفر راحتی نداریم. بلافاصله پس از رسیدن تیم باید تمرین را شروع کرده و سپس اماده مسابقات شویم. تمامی برنامه ریزی کاور فنی بر این امر است که بازیکنان با کیفیت بالا در این تورنمنت حضور داشته و عیار تیم سنجیده شود. در دنیا تیم‌ها در حال رشد و توسعه هستند. دیگر هیچ تیمی را نمی‌شود دست کم گرفت.

وی افزود: تمام تلاشمان این است در بازی‌های آسیایی بهترین عملکرد را داشته باشیم. با توجه به فرصت باقیمانده و تورنمنت پیش رو، از هیچ کوششی برای دفاع از عنوان قهرمانی و ثبت نتیجه درخشان دریغ نمی‌کنیم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.