پیشنهاد متفاوت پژوهشگر معماری برای طراحی اتاق خواب تاکید نماینده مجلس بر رصد ژنتیکی خانواده‌های پر ریسک خطر چاقی برای مادران باردار درخشش بانوان جوان ژیمناست خراسان رضوی در مسابقات کشور اشتغال زایی جهاد کشاورزی برای ۵۰ هزار زن در کشور انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران به عنوان بهترین مربی آسیا ۲۹ مرکز مداخله و کاهش آسیب ویژه زنان در کشور فعالیت دارند ۲۵ استان کشور، میزبان المپیاد استعداد‌های برتر دختران تساوی دختران فوتسال ایران با روسیه ضرورت انجام سالانه تست تراکم استخوان برای زنان بالای ۶۵ سال معرفی مزایای شگفت‌انگیز بارداری در سنین بالای ۳۵ سال برای مادر و کودک کسب پیروزی پرگل تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال دختران ایران مقابل کویت ارسال ۱۷۶ فیلم و ۱۹۷۲ عکس به جشنواره زنان روستا و عشایر «ایران‌مهر» زنان روستایی و عشایری، قهرمانان و سربازان گمنام امنیت غذایی کشور توسعه توانمندسازی زنان با رشد صادرات صنایع دستی به بازار‌های هدف نگاهی به پیشروی بانوان در بازار کار و ایجاد کسب‌وکار
سرخط خبرها
لزوم تبدیل دروس مدارس به مهارت و فعالیت محوری

لزوم تبدیل دروس مدارس به مهارت و فعالیت محوری

  • کد خبر: ۳۲۵۰۹۰
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
به گفته یک جامعه شناس، برنامه درسی آموزش‌زده، خشک و حافظه‌محور باید به برنامه درسی فعالیت‌محور، بانشاط، دانش‌آموزمحور ومهارت‌محور تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید امیرعباس عبداللهی اظهار کرد: متاسفانه مسأله مهارت‌آموزی در سیستم آموزش‌وپرورش ماتعریف نشده است و فقط بخش کمی از آن را درهنرستان‌ها داریم و در بقیه رشته‌ها همچون علوم‌انسانی، ریاضی و تجربی اصلا به مهارت‌آموزی توجه نشده است.

وی با تاکید بر اینکه برنامه درسی آموزش‌زده، خشک و حافظه‌محور باید به برنامه درسی فعالیت‌محور، بانشاط، دانش‌آموزمحور ومهارت‌محور تبدیل شود، بیان کرد: باید سیستم آموزشی و دانشگاه‌ها از بنیان متحول شود و از مدرک‌گرایی به مهارت‌پروری سوق یابد.

به گفته این جامعه شناس، درحال‌حاضر دختران و پسرانی که قرار است نقش پدر و مادری را ایفا کنند حتی در مقاطع دکتری هم هنوز در آن فضا و زیست‌بوم زندگی نکرده‌اند. اصلا این فضا برای‌شان تعریف نشده و به‌نوعی این قسمت به مجهولی در زندگی آنها تبدیل شده است.

عبداللهی افزود: شاید اضافه‌کردن سرفصل‌های مهارت‌محور به کتب درسی و تطبیق محتوای آموزشی با نیاز‌های روز، می‌تواند پلی باشد برای پر کردن شکاف میان کلاس درس و دنیای واقعی تا جوانان ایرانی نه‌تنها مدرک، بلکه توانایی زیستن را نیز به‌دست آورند.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.