کارگروه ویژه دختران نوجوان و جوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شد حمایت از ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی مهارت حل مساله، مهمترین نیاز زوجین در رفع مشکلات زندگی مشترک تلاش برای حضور تیم ملی والیبال نشسته بانوان به پاراالمپیک بعد از ۸ سال دوری کانون پرورش فکری، یکی از محور‌های عملیاتی دولت در سیاست‌گذاری خانواده‌محور است روایت مقاومت زنان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه اخیر در برنامه «لاله خیز» آمار‌هایی درباره تأخیر در تولد فرزند اول در کشور| دلایل و راهکار‌ها را بیشتر بشناسیم از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی، نجات‌بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ حضرت زینب (س)، نماد کاملی برای پیوند وجودی زن با عاشورا وجود احتمال زایمان زودرس در بارداری‌های چندقلویی درباره اهمیت و جزئیات شروط ضمن عقد چه می‌دانید؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟
سرخط خبرها
آشنایی با مراحل فرزندخواندگی| زوجین متقاضی فرزندخواندگی ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی هستند

آشنایی با مراحل فرزندخواندگی| زوجین متقاضی فرزندخواندگی ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی هستند

  • کد خبر: ۳۲۵۲۷۲
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خراسان‌رضوی گفت: ابتدا باید ثبت درخواست در سامانه فرزندخواندگی انجام شده و کپی مدارک در این سامانه بارگذاری شود و سپس با همراه داشتن این مدارک به بهزیستی شهرستان محل زندگی خود مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن مروی شهری با اشاره به اینکه در حال حاضر فقط کودکان از طریق فرزندخواندگی به خانواده‌ها داده می‌شوند و سایر روش‌ها توسط کارشناسان در حال بررسی دوباره و بازنگری است، اظهار کرد: در طرح میزبان، زوجین ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی با محتوای آموزش‌های روان‌شناسی، بهداشت و آموزش تخصصی خانواده متناسب با بیماری و شرایط کودک و نوجوان هستند که این آموزش‌ها از طریق اداره‌های کل بهزیستی استان‌ها، مؤسسات خانواده‌محور دارای مجوز از سازمان بهزیستی و مراکز مشاوره خدمات روان‌شناختی انجام می‌شود.

وی درباره مراحل فرزندخواندگی نیز توضیح می‌دهد: ابتدا باید ثبت درخواست در سامانه فرزندخواندگی انجام شده و کپی مدارک شناسایی، تحصیلی، اسناد مالکیت، پایان خدمت، سند ازدواج و مدارک شغلی در این سامانه بارگذاری شود و سپس با همراه داشتن این مدارک به بهزیستی شهرستان محل زندگی خود مراجعه کنند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی خراسان‌رضوی ادامه داد: پس از آن، زوجین توسط مددکار و روان‌شناسان مجرب به منظور انجام تست‌های روان‌شناختی، مشاوره مددکاری و روان‌شناسی مورد بررسی قرار می‌گیرند و هنگامی که پرونده تکمیل شد، توسط شهرستان به استان ارجاع می‌شود.

مروی شهری تأکید می‌کند: پس از بررسی دوباره زوجین و پرونده در استان، متقاضیان به پزشکی قانونی برای انجام گواهی سلامت روان و اعتیاد معرفی می‌شوند و در نهایت پرونده در کمیته استان با حضور زوجین و اعضای کمیته مطرح شده و تصمیم‌گیری نهایی در خصوص تحویل کودک به لحاظ سن و نوع جنسیت تأیید یا رد پرونده انجام می‌شود. پس از تأیید، زوجین برای تحویل کودک به مراکز نگهداری معرفی می‌شوند و کودکانی که مجوز واگذاری و سلب حضانت آنها صادر شده، معرفی می‌شوند.

منبع: قدس دیلی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.