۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج اقلام ضروری برای کوله‌پشتی زائران اربعین مصدومیت ۵ زائر ایرانی در تصادف ون با جرثقیل در عراق شاخص اصلی در انتخاب عینک آفتابی استاندارد چیست؟ بیشتر سرطان‌های کبد قابل پیشگیری هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند هوای گرم سال تحصیلی دانشجویان نو ورود از ۲۶ مهرماه آغاز خواهد شد حادثه واژگونی آمبولانس اورژانس در اصفهان با کولر روشن خودرو هم از گرمازدگی در امان نیستید زنگ خطر باروری زنان ایرانی به صدا درآمد «انگور» میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز دستگیری کلاهبردار شیاد در مشهد با تیزهوشی یک طلافروش آغاز ذخایر استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جامع پایانه مرزی «دوغارون» خراسان رضوی صدرنشین پاک‌ترین هوای شبانه‌روز گذشته (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی

  • کد خبر: ۳۳۲۳۱۸
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۷
۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی
معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی‌اجتماعی شهرداری مشهد گفت: زوج‌های مشهدی در سال ۱۴۰۳ با مساعدت‌های مالی خود، مسئولیت سرپرستی ۸۵ کودک بی‌سرپرست بهزیستی و کمیته امداد امام‌خمینی(ره) را تقبل کردند.

مهدی ابراهیمی در حاشیه آیین اختتامیه پنجمین دوره طرح باشگاه اجتماعی همسران مشهدی (باهم) در سال ۱۴۰۳ و افتتاحیه ششمین دوره در سال ۱۴۰۴ که دیشب (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی آیه‌ها مشهد برگزار شد، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: این طرح در دومین دوره خود از سال ۱۴۰۰ آغاز شد و خوشبختانه از ابتدا توانست نظر مساعد بسیاری از نومزدوجین مشهدی را با خود همراه کند.

وی افزود: آموزش‌هایی که در قالب این طرح ارائه می‌شود، زوج‌های جوان را در دو شکل رسمی و غیررسمی مخاطب قرار می‌دهد و از همایش گرفته تا اردو و کارگاه، یک زیست‌بوم مشورتی را در اختیار جامعه هدف خود قرار می‌دهد. در این راستا، خوشبختانه از ابتدای اجرای طرح تاکنون، بیش از ۲۳ هزار نفر مخاطب برنامه‌های فرهنگی باشگاه اجتماعی همسران مشهدی بوده‌اند و در هر دوره، این استقبال افزایش پیدا می‌کند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی‌اجتماعی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مسائلی که زوج‌های جوان در سه سال آغازین زندگی مشترک با آن مواجه می‌شوند و نیاز به مداخله مؤثر در آن‌ها وجود دارد، در سرفصل‌های آموزشی این طرح قرار گرفته و توسط صاحب‌نظران، مشاوران نخبه و اساتید دانشگاه ارائه می‌شود. این به‌جرئت یکی از مهم‌ترین اهداف باشگاه اجتماعی همسران مشهدی است که زندگی بیش از ۱۰ هزار عضو رسمی این باشگاه را پس از ازدواج رهگیری می‌کند.

وی ادامه داد: پس از اجرای موفقیت‌آمیز طرح، تاکنون پیوست‌های اجتماعی ویژه‌ای هم به‌صورت هم‌زمان با اصل موضوع اجرا شده است. ازجمله طرح «باغ زندگی» که سال گذشته و هم‌زمان با روز درختکاری برگزار شد و زوج‌های جوان مشهدی به نام خودشان در بوستان بزرگ کرامت نهال کاشتند.

ابراهیمی در ادامه به مصادیق دیگری از برنامه‌های اجتماعی در طرح بزرگ «باهم» اشاره و تصریح کرد: یکی دیگر از مظاهر این ویژه‌برنامه‌ها، طرح «همدلی اجتماعی» زوج‌های جوان مشهدی است که در زمان مناسبت‌های خاص، باهم در موکب‌های خدمت به زائران مشارکت دارند. مضاف بر این، در برنامه «نمک زندگی» هم زوج‌های مشهدی با مساعدت‌های مالی خود، مسئولیت سرپرستی ۸۵ کودک بی‌سرپرست بهزیستی و کمیته امداد امام‌خمینی(ره) را تقبل کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->