مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان با در نظر گرفتن پول توجیبی

رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان با در نظر گرفتن پول توجیبی

  • کد خبر: ۳۲۵۳۹۸
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
یک روانشناس کودک و نوجوان گفت: پول‌توجیبی بخشی از رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان است. اگر می‌خواهیم فرزندانی داشته باشیم که از نظر شخصیتی قوی، تاب‌آور و دارای خودآگاهی باشند، باید از یک سن مناسب به آنها پول‌توجیبی بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آسیه اناری اظهار کرد: پول‌توجیبی بخشی از رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان است. اگر می‌خواهیم فرزندانی داشته باشیم که از نظر شخصیتی قوی، تاب‌آور و دارای خودآگاهی باشند، باید از یک سن مناسب به آنها پول‌توجیبی بدهیم. علاوه بر این، آموزش مدیریت مالی از کودکی می‌تواند تأثیر مستقیمی بر آینده آنها داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اگر کودک هنوز درک درستی از پول ندارد، می‌توان از زمان ورود او به مدرسه این کار را شروع کرد. اما تأخیر بیش‌ازحد در این زمینه، ممکن است باعث شود کودک در آینده در مدیریت مالی شخصی دچار مشکل شود، افزود: میزان پول‌توجیبی بستگی به شرایط خانواده دارد و نباید بیش‌ازحد زیاد باشد که کودک احساس بی‌نیازی مطلق کند، و نه آن‌قدر کم که او را از تجربه مدیریت مالی محروم کند. خانواده‌ها می‌توانند با توجه به سن فرزندشان، نیاز‌های او و فرهنگ اقتصادی خانواده، مبلغ مناسبی در نظر بگیرند.

به گفته این روانشناس کودک و نوجوان، والدین اجازه دهند کودک در مورد نحوه خرج کردن پول خود تصمیم بگیرد، اما در عین حال راهنمایی‌های لازم را هم به او ارائه دهند تا از اشتباهات مکرر جلوگیری شود. به این ترتیب، کودک کم‌کم یاد می‌گیرد که چگونه پس‌انداز کند، چطور برای خرید‌های مهم‌تر برنامه‌ریزی کند و از ولخرجی پرهیز کند.

اناری ادامه داد: به طور کلی، پول‌توجیبی در ذات خود معایبی ندارد، اما چنانچه والدین نظارت کافی بر نحوه ارائه آن نداشته باشند، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود. یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که در این زمینه مطرح می‌شود، عدم تناسب میزان پول با سن کودک است. اگر این تناسب رعایت نشود، پول‌توجیبی می‌تواند پیامد‌های نامطلوبی به همراه داشته باشد. برای مثال، اگر به یک کودک هفت‌ساله مبلغ زیادی پول داده شود و او اختیار کامل در خرج کردن آن داشته باشد، به دلیل نداشتن مهارت‌های لازم، ممکن است تصمیمات نادرستی بگیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.