طرز تهیه دسر محلبی در منزل + فیلم تشکیل ستاد ملی برنامه پزشکی خانواده به ریاست رئیس‌جمهور هر زن فلسطینی، یک روایتگرِ فریادِ غزه است معرفی نخستین زن تلگراف‌چی در ایران قهرمان مسابقات سه نفره جام رمضان خراسان رضوی مشخص شد حضور ۵ بانوی خراسانی در  اردوی ملی والیبال نشسته پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان| آیا مهریه پشتوانه دختر است؟ زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید داراب آخرتی برگزاری مراسم بزرگداشت ثمینه باغچه‌بان در صد سالگی از قمر آریان، نویسنده و پژوهشگر فقید خراسانی چه می‌دانید؟ حضور ۲  دختر خراسانی در بسکتبال غرب آسیا قهرمانی دختر نوجوان نیشابوری در المپیاد جهانی دانش‌آموزی شطرنج ۲۰۲۵ گیاه کالانکوا، مناسب برای نگهداری در آپارتمان امکان‌پذیربودن بارداری اول در سنین بالای ۴۰سالگی چرا میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان است؟ تربیت دهه‌نودی‌ها نیازمند شناخت عمیق این نسل است
سرخط خبرها
رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان با در نظر گرفتن پول توجیبی

رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان با در نظر گرفتن پول توجیبی

  • کد خبر: ۳۲۵۳۹۸
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
یک روانشناس کودک و نوجوان گفت: پول‌توجیبی بخشی از رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان است. اگر می‌خواهیم فرزندانی داشته باشیم که از نظر شخصیتی قوی، تاب‌آور و دارای خودآگاهی باشند، باید از یک سن مناسب به آنها پول‌توجیبی بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آسیه اناری اظهار کرد: پول‌توجیبی بخشی از رشد شخصیت، هویت و سواد مالی کودکان است. اگر می‌خواهیم فرزندانی داشته باشیم که از نظر شخصیتی قوی، تاب‌آور و دارای خودآگاهی باشند، باید از یک سن مناسب به آنها پول‌توجیبی بدهیم. علاوه بر این، آموزش مدیریت مالی از کودکی می‌تواند تأثیر مستقیمی بر آینده آنها داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اگر کودک هنوز درک درستی از پول ندارد، می‌توان از زمان ورود او به مدرسه این کار را شروع کرد. اما تأخیر بیش‌ازحد در این زمینه، ممکن است باعث شود کودک در آینده در مدیریت مالی شخصی دچار مشکل شود، افزود: میزان پول‌توجیبی بستگی به شرایط خانواده دارد و نباید بیش‌ازحد زیاد باشد که کودک احساس بی‌نیازی مطلق کند، و نه آن‌قدر کم که او را از تجربه مدیریت مالی محروم کند. خانواده‌ها می‌توانند با توجه به سن فرزندشان، نیاز‌های او و فرهنگ اقتصادی خانواده، مبلغ مناسبی در نظر بگیرند.

به گفته این روانشناس کودک و نوجوان، والدین اجازه دهند کودک در مورد نحوه خرج کردن پول خود تصمیم بگیرد، اما در عین حال راهنمایی‌های لازم را هم به او ارائه دهند تا از اشتباهات مکرر جلوگیری شود. به این ترتیب، کودک کم‌کم یاد می‌گیرد که چگونه پس‌انداز کند، چطور برای خرید‌های مهم‌تر برنامه‌ریزی کند و از ولخرجی پرهیز کند.

اناری ادامه داد: به طور کلی، پول‌توجیبی در ذات خود معایبی ندارد، اما چنانچه والدین نظارت کافی بر نحوه ارائه آن نداشته باشند، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود. یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که در این زمینه مطرح می‌شود، عدم تناسب میزان پول با سن کودک است. اگر این تناسب رعایت نشود، پول‌توجیبی می‌تواند پیامد‌های نامطلوبی به همراه داشته باشد. برای مثال، اگر به یک کودک هفت‌ساله مبلغ زیادی پول داده شود و او اختیار کامل در خرج کردن آن داشته باشد، به دلیل نداشتن مهارت‌های لازم، ممکن است تصمیمات نادرستی بگیرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.