ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است
سرخط خبرها
طلاق و فروپاشی بنیان خانواده، پیامد‌های منفی نگاه تجاری به ازدواج

طلاق و فروپاشی بنیان خانواده، پیامد‌های منفی نگاه تجاری به ازدواج

  • کد خبر: ۳۲۶۴۰۴
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۳
به گفته یک جامعه‌شناس، نه تنها نگاه تجاری به ازدواج پیامدی جز طلاق و فروپاشی بنیان خانواده ندارد، بلکه مشکلات زیادی از جمله تزلزل هویت فردی و اجتماعی و آسیب‌های عمیق روانی و اجتماعی را به دنبال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا جعفری با اشاره به اینکه پژوهش‌های متعدد نشان داده‌اند که طلاق آثار منفی جسمی، روانی، اجتماعی و اخلاقی زیادی برای مردان، زنان مطلقه، فرزندان طلاق و حتی جامعه به همراه دارد، اظهار کرد: طلاق با مسائلی همچون اعتیاد، جرم و بزهکاری، اختلالات روانی، عدم تعادل شخصیتی، مشکلات آموزشی و تربیتی، خودکشی و دیگر معضلات اجتماعی مرتبط است.

وی با اشاره به اینکه در دنیای مدرن، طلاق به عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی بارز و چالش‌برانگیز شناخته می‌شود و مشکلات زیادی از جمله تزلزل هویت فردی و اجتماعی و آسیب‌های عمیق روانی و اجتماعی را به دنبال دارد، ادامه داد: ازدواج بیشتر از آنکه یک تعهد درونی و معنوی باشد، تبدیل به یک معامله شده است و این نگاه تجاری به ازدواج پیامدی جز طلاق و فروپاشی بنیان خانواده ندارد.

این کارشناس حوزه خانواده با اشاره به تبدیل شدن مهریه به‌عنوان ابزاری برای فشار و تضمین خدمات بیان کرد: شرایط مهریه به سمتی رفته است که گویی به نوعی قیمت‌گذاری روی زن است. مهریه، که در ابتدا می‌توانست یک حق قانونی باشد، به تدریج به ابزاری برای معامله تبدیل شده است.

جعفری با اشاره اینکه طلاق به عنوان یک پدیده پیچیده و چالش‌برانگیز، تأثیرات مخربی بر فرد و جامعه به ویژه در ایران دارد، یادآور شد: این مسأله به عنوان یک معضل اجتماعی، پیامد‌های ناگوار اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی به همراه دارد که می‌تواند در نهایت به بروز ناهنجاری‌های بسیاری منجر شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.