ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
نگرانی والدین از افزایش هزینه‌های مهدکودک‌ها در سال‌های اخیر

نگرانی والدین از افزایش هزینه‌های مهدکودک‌ها در سال‌های اخیر

  • کد خبر: ۳۲۸۲۰۵
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه در حال حاضر هفت میلیون کودک زیر شش‌ سال در کشور وجود دارد که نیازمند آموزش هستند از نگرانی والدین از افزایش هزینه‌های مهدکودک‌ها در سال‌های اخیر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا احمدی با اشاره به افزایش هزینه‌های مهدهای‌کودک‌ در سال‌های اخیر، نگرانی بسیاری از خانواده‌ها را برانگیخته است، اظهار کرد: یکی از علل تفاوت تعرفه در مهدهای‌کودک، گسستگی نظارت است، زیرا تا همین چندی پیش، کودکستان‌ها چندمتولی داشتند که همین مسأله نظارت بر آنها را دچار اختلال کرده بود اما در مجلس یازدهم که مهدهای‌کودک ذیل وزارت آموزش‌وپرورش آمدند، نظارت بر مهدها به یک انسجام و پیوستگی رسید و نظارت بر آنها نسبت به گذشته، تسهیل شد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر هفت میلیون کودک زیرشش‌سال درکشور وجود دارد که نیازمند آموزش هستند، افزود: اخیرا در کمیسیون آموزش جلسه‌ای به منظور کاهش هزینه‌ها خانواده‌ها در بحث آموزش فرزندان برگزار شد. در این جلسه مقرر شد که تا حد امکان هزینه‌های مهدهای‌کودک کاهش پیدا کند و وزارت آموزش‌وپرورش نیز سرانه‌ای با هدف کاهش هزینه خانواده‌ها به این مراکز پرداخت کند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان این‌که کلاس‌های فوق‌برنامه مهدهای‌کودک اجباری نیست ادامه داد: اگر والدین موردی از اجباری بودن مهدهای‌کودک مشاهده کردند به مجلس یا وزارت آموزش‌وپرورش گزارش دهند تا برخورد صورت گیرد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.