مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
لزوم تعیین محدودیت‌های منطقی برای کودکان توسط والدین در تربیت آن‌ها

لزوم تعیین محدودیت‌های منطقی برای کودکان توسط والدین در تربیت آن‌ها

  • کد خبر: ۳۲۲۴۲۰
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
یک کارشناس کودک با اشاره به اینکه کودکان به تربیت نیاز دارند، گفت: والدین باید محدودیت‌های منطقی برای آن‌ها تعیین کنند. تعیین حدود به کودکان کمک می‌کند که بدانند هر چیزی در این جهان دارای نظم و حد و حدودی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سید‌جواد موسوی اظهار کرد: کودکان نمی‌دانند که در مهمانی‌ها باید چگونه رفتار کنند. پس والدین باید به آنها بیاموزند که در مهمانی‌ها چه نوع رفتاری داشته باشند تا مزاحمتی برای میزبان به‌وجود نیاورند. بی‌توجهی پدر و مادر به رفتارهای آزاردهنده فرزندان ممکن است در خانه قابل قبول باشد ولی کودکانی که در نحوه رفتار با دیگران احساس مسئولیت ندارند و به اسباب و اثاثیه دیگران دست‌درازی می‌کنند و رفتارهای ناخوشایند از خود نشان می‌دهند همگان را از خود می‌رانند. مشکل اینجاست که والدین این کودکان به آنها نمی‌گویند مردم انتظار چه رفتاری از آنها را دارند و معمولا هم فردی غیر از والدین به کودک توضیح می‌دهد که چه رفتاری مناسب است.

وی بیان کرد: والدین معمولا از بدرفتاری کودکان در حضور دیگران آزرده می‌شوند اما رفتار آنها را نادیده می‌گیرند. آنها از این‌که در حضور دیگران باید با فرزندشان چه نوع برخوردی داشته باشند مطمئن نیستند و حتی نوع تربیت ناصحیح‌شان موجب شده که فرزندان از تذکر والدین سرپیچی کنند. در نتیجه والدین رفتار نادرست کودک را در معرض قضاوت دیگران قرار می‌دهند.

این کارشناس کودک با اشاره به اینکه کودکان به تربیت نیاز دارند و والدین باید محدودیت‌های منطقی برای آنها تعیین کنند، ادامه داد: تعیین حدود به کودکان کمک می‌کند که بدانند هر چیزی در این جهان دارای نظم و حد و حدودی است. آنها خواهند آموخت که دیگران چه رفتاری را از آنها انتظار دارند، بر این اساس رفتاری پسندیده‌تر از خود نشان می‌دهند.

به گفته حجت‌الاسلام موسوی، والدین فراموش می‌کنند که آموزش کودکان به عصبانیت نیاز ندارد و با مهربانی و آرامش نیز می‌توان به آنان آموزش داد. پدر و مادر باید حساسیت‌ها، فشارهای روانی و رنجش‌های فرزندشان را درک کنند تا بتوانند برنامه تربیتی خود را با مهربانی و محبت به اجرا درآورند.

وی تاکید کرد: کودکان زیر یک سال به‌طور معمول پر‌جنب و جوش بوده و وسایل را به‌هم می‌ریزند. والدین باید به‌طور مستمر کودک را کنترل کنند وهرگز به کودکان اجازه ندهندکه روی مبل‌ها بالاوپایین بپرند به‌خصوص وقتی کفش به‌پادارند. به فرزندان بیاموزند که ازکلمات مودبانه‌ای همچون «لطفا»،«متشکرم» و«قابلی ندارد» استفاده کنندوهنگامی که به تقاضا یا خواسته‌های آنها پاسخ منفی داده می‌شود بیهوده اصرار نکنند.‌ گاهی اوقات کودکان در منزل دیگران شلوغ می‌کنند تا توجه اطرافیان را به خود جلب کنند.باید گاهی آنها را برای قدم‌زدن به خارج از خانه ببرید تا یکنواختی دید و بازدیدهای خانوادگی، آنها را خسته نکند. برخی از والدین نیز می‌توانند برای مشغول کردن فرزند خود از وسایلی چون اسباب‌بازی، کامپیوتر و کتاب استفاده کنند.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.