ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
نیاز جامعه به داشتن الگوی صحیح ازدواج

نیاز جامعه به داشتن الگوی صحیح ازدواج

  • کد خبر: ۳۲۸۴۶۳
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶
به گفته یک فعال فرهنگی جمعیت و خانواده، جامعه نیازمند داشتن الگوی صحیح ازدواج است و اساس این الگو، مبتنی بر این حکم فقهی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین مروتی اظهار کرد: مدل ازدواج فرزندانمان اسلامی و مطابق خلقت خداوند شود. به فرموده مقام معظم رهبری ازدواج ها باید «در آغاز احساس نیاز» صورت پذیرد.

وی ادامه داد: اگر جامعه مومنین به این سبک از ازدواج روی بیاورند، یقین بدانید که این فرهنگ به عموم جامعه سرریز می کند.

این کارشناس فرهنگی جمعیت و خانواده با اشاره به اینکه اکنون خانواده هایی هستند که شرایط مالی مناسبی دارند و می توانند به تشکیل زندگی فرزندانشان کمک کنند، از سوی دیگر مومن هستند و نگران عاقبت فرزندشان هستند ولی با این همه، ازدواج فرزندشان درست مانند دیگر اقشار جامعه و مبتنی بر عرف غلط کنونی است، افزود: ما نیازمند الگوی صحیح ازدواج هستیم. باید آن را طراحی، تبیین و اجرا کنیم و در عمل به آن پافشاری کنیم. اساس این الگو، مبتنی بر این حکم فقهی است.

مروتی با تاکید بر اینکه جوان برای ازدواج، نیازمند مهارت است، نه بلوغ های جعلی، یادآور شد: اثرگذاری کار سلبی و ایجابی ما در زمینه زیست عفیفانه، منوط به الگوی صحیح ازدواج است. پیاده سازی این الگو، کمک می کند که امر به معروف و نهی از منکر ما، موثرتر شود و کنشگران احساس یأس نکنند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.