نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تغییر استاندارد‌های زیبایی از هالیوود تا شبکه‌های اجتماعی| یافته‌های علمی چه می‌گویند؟
سرخط خبرها
ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان

ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان

  • کد خبر: ۳۳۳۴۳۵
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۰
به گفته دبیر ستاد ملی جمعیت، با در اختیار قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان به جوانان، ازدواج تسهیل می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه وحید دستجردی با تأکید بر رایگان شدن ازدواج و تأثیر آن در جوانی جمعیت گفت: متأسفانه تاکنون در کشور ما به درستی به مسئله «ازدواج آسان» پرداخته نشده است. اگر ازدواج آسان واقعا آماده باشد جوانان به ازدواج روی می‌آورند.

وی بیان کرد: یکی از اقدامات برای آسان کردن ازدواج این است که بتوانیم برای عروسی‌ها و مراسم‌های ازدواج، سالن‌ها را به صورت رایگان در اختیار جوانان قرار دهیم؛ البته این اقدام را بسیج در استان‌ها انجام می‌دهد، اما کفایت نمی‌کند.

دبیر ستاد ملی جمعیت با تأکید بر همیاری سازمان‌ها برای تسهیل ازدواج در کشور، توضیح داد: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری باشد. در همه جای دنیا ازدواج‌ها از طریق سالن‌ها و مراکز شهرداری‌ها انجام می‌شود؛ زیرا آنها امکانات دارند.

وحید دستجردی بیان کرد: مسئله دیگری که باعث می‌شود جوان‌ها به سمت ازدواج نروند، این است که احساس ناامنی اقتصادی می‌کنند و برای رفع ناامنی اقتصادی نیاز به شغل پایدار و مسکن دارند.

وی تأکید کرد: در تأمین این ۲ مؤلفه، نظام باید راه حل داشته باشد. تاکنون در حوزه مسکن ازدواج، بر موضوع زمین کار کرده‌ایم؛ اما اگر بتوانیم بر روی مسکن استیجاری بیشتر کار کنیم بهتر است، زیرا قابلیت و امکان اجرایی بیشتری دارد.

دبیر ستاد ملی جمعیت با تأکید بر اجرایی کردن برنامه‌های اشتغال‌زایی برای جوانان، بیان کرد: باید برگزاری مراسم‌ها و برطرف کردن نیاز‌های اقتصادی جوانان جزو برنامه‌های اجرایی ما باشد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.