به گزارش شهرآرانیوز؛ سیزدهمین دوره رقابتهای تکواندو جام باشگاههای آسیا با حضور ۱۴۹ تکواندوکار از کشورهای مختلف آسیایی به میزبانی چین در شهر «ووشی» برگزار شد.
در پایان این رقابتها تیم «رضا تیم» در گروه دختران موفق به کسب عنوان قهرمانی شد، همچنین، مهروز ساعی مربی تیم دختران هم با توجه به قهرمانی تیم رضا تیم توانست عنوان برترین مربی را از آن خود کند.
نتایج جزئی تر در گروه بانوان به شرح زیر است:
نسترن ولی زاده در اولین دیدار با «خایتیوا» ازبکستانی دیدار کرد و پیروز شد، اما در دیدار نهایی مقابل «ساسیکارن» از تایلند باخت و به نشان نقره رسید.
پیکار یلدا ولی نژاد و ساغر مرادی دو نماینده کشورمان با پیروزی ۲ بر یک ولی نژاد خاتمه یافت. وی در دیدار نهایی برابر «اوزادا سوبیرجونووا» از ازبکستان ۲ بر یک باخت و نقرهای شد. ساغر مرادی نیز به نشان برنز دست یافت.
ملیکا میر حسینی پس از یک دور استراحت، «چن کژین» از چین را شکست داد و در فینال «چن لی» از چین را پیش روی داشت که با مصدومیت حریف در راند سوم توانست به نشان طلا برسد.
زینب اسدی تنها نماینده ایران به مصاف «لو یانپی» از چین رفت و پیروز شد، اما مقابل «ونژه مو» از چین باخت و به نشان برنز دست یافت.
منبع: میزان