شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق

حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق

  • کد خبر: ۳۳۱۲۶۷
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به حضور زینب‌گونه زنان مقاومت در دفاع از جبهه حق، گفت: ایثار و مقاومت‌تان در خفای رسانه‌ای و سیاسی و در تحریم‌ها و محاصره‌ها، نه تنها کم‌رنگ نشده، بلکه درخشان‌تر از همیشه بر دل‌های خسته از بی‌عدالتی‌ها و شعار‌های پوشالیِ نظام‌های ظالمانه، در حال تابیدن است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زینب سلیمانی در جمع دختران ایران درباره قربانیان جنگ در سرزمین‌های اشغالی اظهار کرد: این روزها، جهان شاهد جنگ بمب‌های سنگر شکن، بر سر چادر‌های آوارگانی است که اغلب زنان و کودکان را تشکیل می‌دهند.

او ادامه داد: زنان مقاومت، در غزه و لبنان و یمن، زینب‌گونه در دفاع از جبهه‌ی حق حاضر شده‌اند. رژیم کودک‌کش صهیونی با وجود سلاح‌های کشتار جمعی‌اش، بیش از همیشه، خانه‌اش سست‌تر از خانه عنکبوت است.

فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به زنان و دختران غزه، لبنان و یمن گفت: ایثار و مقاومت‌تان در خفای رسانه‌ای و سیاسی و در تحریم‌ها و محاصره‌ها، نه تنها کم‌رنگ نشده، بلکه درخشان‌تر از همیشه بر دل‌های خسته از بی‌عدالتی‌ها و شعار‌های پوشالیِ نظام‌های ظالمانه، در حال تابیدن است.

سلیمانی ضمن اشاره به زنان و دخترانی که در دنیا با وجود تحمل هزینه، نماد‌های مقاومت را روی دست گرفتند، تصریح کرد: این یک حقیقت است که مقاومت، منحصر به جغرافیای خاصی نیست. مقاومت یک مکتب است.

زنان و دختران کشور را برای نسل‌های بعد آماده می‌سازند

زینب سلیمانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، با اشاره به شرایط امروز جامعه بیان کرد: مقاومت را باید در خودمان تقویت کنیم و در بحران‌ها فرصت خلق کنیم همانطور که باور سردار شهید، حاج قاسم سلیمانی بر این بود که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد، در خود فرصت‌ها نیست.

او مصداق این امیدواری را دختران و زنان ورزشکاری دانست که با وجود همه محدودیت‌های جسمی، در میادین ورزشی مختلف مانند پارالمپیک برای سربلندی کشور تلاش می‌کنند و به مدال‌های رنگارنگ دست می‌یابند و تاکید کرد: زنان و دخترانی که در رشته‌های مختلف ورزشی، علمی، در عرصه‌های کارآفرینی، تعلیم و تربیت، و در کنار نقش‌های مؤثر و حساس خود، کشورشان را برای هدیه به نسل‌های بعد آماده می‌سازند.

فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی، دختر الگوی ایرانی را همان دختر امیدوار به آینده دانست و بیان کرد: دختر ایرانی همان دختری است که فارغ از رنگ و قوم و ظاهر و اعتقاد، حاج قاسم عزیز پدرانه و دلسوزانه گفت که دختر او هم هست.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.