مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم

تاثیر والدین سیگاری بر روی ابتلای کودکان به آسم

  • کد خبر: ۳۳۱۶۶۳
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
به گفته عضو انجمن ریه ایران، خطر ابتلا به آسم در کودکانی که پدر و مادرشان مصرف مواد مخدر قلیان و سیگار دارند بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی جوادموسوی اظهار کرد: خطر ابتلا به آسم در کودکانی که پدر و مادرشان مصرف مواد مخدر قلیان و سیگار دارند بیشتر است. البته در کودکان زیر دو‌سال که مبتلا به عفونت ریوی می‌شوند نیز احتمال بروز آسم بالاست.

وی بیان کرد: وجود میکروپلاستیک‌ها در زندگی انسان در بروز آسم تأثیر دارد. میکروپلاستیک‌ها در هوای شهر و محیط زندگی وجود دارند و وارد ریه می‌شوند.

عضو انجمن ریه ایران با اشاره به آخرین یافته‌ها در تشخیص و درمان آسم افزود: حدود ۲۵۰میلیون نفر در جهان مبتلا به آسم هستند و ۴۵۰هزار نفر هر سال بر اثر آسم جان خود را از دست می‌دهند. این بیماری اگر همراه با برونشیت مزمن باشد، می‌تواند جان چهارمیلیون نفر از مردم جهان را بگیرد.

 موسوی درباره علائم شایع بیماری آسم بیان کرد: شایع‌ترین علائم این بیماری سرفه، خلط، تنگی‌نفس و خس‌خس سینه است. این علائم گاهی خودبه خود و گاه با درمان از بین می‌روند و اگر فرد این علائم را مشاهده کرد باید به پزشک مراجعه کند.

وی با بیان این‌که دارو‌های جدیدی که امروزه وارد بازار شده نقش مهمی در کنترل آسم دارند و می‌توان در درمان بیمارانی که آسم بسیار شدیدی دارند به کار برده شود، گفت: آسم یک بیماری قابل پیشگیری است و اگر عوامل مستعدکننده حذف شوند قطعا در کنترل آسم موفق خواهیم بود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.