مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: نگاه ما در این دوره شورا به زنان، ابزار سیاسی نیست

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: نگاه ما در این دوره شورا به زنان، ابزار سیاسی نیست

  • کد خبر: ۳۳۱۶۹۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: نگاه ما در این دوره شورا به زنان، ابزار سیاسی نیست؛ نگاهمان این است که مسائل زنان را سیاسی نکنیم، اما به جریان‌سازی در این حوزه توجه ویژه داشته باشیم.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی امروز، ۲۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در نشست مشترک کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما قبل از اتفاقاتی که در کشور رخ داد، در مشهد کمیسیون بانوان را با همراهی هر ۱۵ عضو اجرا کردیم.

وی افزود: این کمیسیون برای اولین بار در کشور ایجاد شد که در تهران وجود ندارد و در حال انتقال آن هستیم. کمیسیون نگاه کلی و گفتمان جدیدی با عنوان «تعالی زیست‌پذیری شهری در حوزه زن و خانواده» داشت.

سلیمی ادامه داد: بانوان درخواست دارند مسیر‌های پرتردد حمل‌ونقل برای آن‌ها ایمن باشد که دستورکار شورا قرار گرفت. در حوزه شهرسازی چه اتفاقی دارد رخ می‌دهد که قبلاً اندرونی و بیرونی داشتیم. مسائل حوزه زن و خانواده را فقط فرهنگی می‌بینند، در حالی که زیرساخت‌ها مسیر را ایجاد می‌کند. چطور شهری باید برای حوزه زن و خانواده ایجاد شود که خانواده‌محوری اتفاق بیفتد؟

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: این موضوع در چهار مسیر رقم خورد. یکی در حوزه ساختار، برنامه و بودجه بود که برای اولین بار در بودجه شهرداری برش ویژه بانوان ایجاد کردیم. در حوزه مسئله‌محوری، مسائل زنان را احصا و به ردیف‌هایی در بودجه و برنامه تبدیل کردیم. از لحاظ ساختاری، پیگیر هستیم و از نمایندگان درخواست داریم برای ایجاد اداره کل بانوان و خانواده در شهرداری‌ها که توان مالی و قدرت اجرایی دارند، کمک کنند. ما دنبال این هستیم که این اداره کل تا پایان دوره ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: مسئله بعدی در حوزه سخت‌افزار و نرم‌افزار بود که چگونه شهر باید آماده شود. در فضا‌های شهری زیرساخت‌ها را ایجاد می‌کنیم. پارک‌های بانوان را با نام «شهربانو» ایجاد کردیم و می‌خواهیم مشهد شهر مادران اهل‌بیت(ع) باشد. به الگوسازی برای دختران کم پرداخته می‌شود. توسعه سخت‌افزار‌ها را در چهار سطح شروع کردیم. در حال تجهیز اتوبوسی برای غربالگری سرطان به صورت رایگان در سطح شهر هستند.

سلیمی اضافه کرد: حوزه نرم‌افزار درواقع مسائل فرهنگی است. طرح «باهم» سه سال است که شروع شده، در این طرح از ۱۰ هزار زوج، ۸۵ نفر طلاق گرفتند. طرح «ترنم زندگی» مشاوره در حاشیه شهر مشهد است. قشر نوجوان را وارد سیستم کردیم. در این دوره، بانوان را در شورای اجتماعی محلات وارد کردیم و ۸۰۰ عضو داریم، نوجوانان نیز عضو شدند. با زنان شورا‌های شهر کشور نیز هماهنگ هستیم.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد عنوان کرد: سطح دیگر نگاه بین‌المللی مشهد است و نگاه بین‌المللی و تصویری که از مشهد ساخته می‌شود برای ما ارزش دارد. سال گذشته، رویداد «رسانه خورشید» را داشتیم.

وی با اشاره به اینکه نگاه ما در این دوره شورا به زنان، ابزار سیاسی نیست، تصریح کرد: نگاهمان این است که مسائل زنان را سیاسی نکنیم، اما به جریان‌سازی در این حوزه توجه ویژه داشته باشیم. می‌توانید برای لایحه تحکیم و تعالی خانواده، ظرفیت مجلس را پای کار بیاورید. حوزه زن و خانواده را برای ۵۰ درصد جامعه جدی بگیرید؛ هنوز در این زمینه لکنت داریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.