مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی

اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی

  • کد خبر: ۳۳۳۲۳۹
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵
سرمربی تیم ملی فوتسال زنان با اشاره به اینکه صعود به جام جهانی بسیار با اهمیت است و امیدوارم تیم ایران با برنامه ریزی عالی در جام جهانی حضور داشته باشد، گفت: از این برد و صعود به جام جهانی که رویای دخترانم بود، خوشحال هستم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فروزان سلیمانی پس از پیروزی تیمش برابر چین گفت: بازی خوبی بود. آنالیز دقیقی از این تیم داشتیم و در نهایت پیروز میدان شدیم. فکر می‌کنم کمترین لیاقت ما در این مسابقات سومی بود و واقعا جای ایران در فینال خالی است. خیلی تلاش کردیم، اما فوتسال هست و برد و باخت دارد. در مجموع از بچه‌های تیم تشکر می‌کنم. صعود به جام جهانی بسیار با اهمیت است و امیدوارم تیم ایران با برنامه ریزی عالی در جام جهانی حضور داشته باشد.

وی ادامه داد: تیم چین با راس‌های خود بازی می‌کند و پاور لحظه‌ای انجام میدهد، برنامه ریزی کرده بودیم تا تاکتیک‌ها را خنثی کنیم. در طول بازی توپ را به پشت دفاع ما در اوایل نیمه دوم بردند که یک گل خوردیم، اما از بازیکنان خواستیم جمع‌تر بازی کنند، مسیر توپ را ببنند و فشار حداکثری روی این تیم بگذارند. بازی سنگینی بود. چین بسیار خوب بازی کرد. اما ما با تجربه‌تر بودیم و موقعیت‌هایی که خلق شد، باعث شد تا برتر میدان باشیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال زنان ادامه داد: ما برای قهرمانی به این جام آمدیم و متاسفانه نشد. توان روحی بازیکنمان افت کرد و بعد از بازی با ژاپن روحیه تیم خراب شد. در یک روزی که فرصت داشتیم سعی کردیم شرایط بازیکنان را تغییر دهیم تا در دیدار رده بندی بتوانیم تیم میزبان را شکست دهیم. اعتقادم این است که باید اول شویم. فرقی بین تیم‌های دوم و سوم وجود ندارد. حسی که قهرمانی دارد دوم و یا سوم شدن ندارد و بچه‌های من این حس را دوبار تجربه کردند.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.