طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت سریال «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب ضدآفتاب مناسب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی| اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟ ممنوعیت تاسیس کافه اختصاصی برای بانوان با دستور چه کسی رقم خورد؟ صدمین شب بعثت مردم، روایت شور و شعور مردمی در ولایتمداری... هدی زین‌العابدین با یک فیلم کوتاه چهار جایزه جهانی گرفت انصراف برخی از بازیکنان از حضور در انتخابی تیم ملی تنیس روی میز زنان نقش والدین در حفظ و استفاده از هوش هیجانی فرزندانشان چیست؟ فاصله ازدواج تا فرزندآوری در ایران چند سال است؟ دومین ناکامی دومین شکست تیم ملی والیبال بانوان در مسابقات کافا کاهش تعداد ازدواج و طلاق در آذربایجان شرقی طی سال ۱۴۰۴ این زنان زیر موشک‌باران هم مسجد را ترک نکردند!
سرخط خبرها
بی‌توجهی به زیست واقعی خانواده‌ها در الگوی سیاست‌گذاری جمعیتی در ایران

بی‌توجهی به زیست واقعی خانواده‌ها در الگوی سیاست‌گذاری جمعیتی در ایران

  • کد خبر: ۳۳۳۹۶۶
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
عضو هیت مدیره انجمن جمعیت شناسی ایران با اشاره به اینکه در الگوی سیاست‌گذاری جمعیتی در ایران ما شاهد یک نوع بی‌توجهی به زیست واقعی خانواده‌ها هستیم، گفت: سیاست‌گذاری جمعیتی نه با مشارکت جامعه بلکه با مفروضات سیاست‌گذار انجام گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حاتم حسینی با اشاره به اینکه طبق اعلام وزارت بهداشت، رشد موالید در کشور از سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۳، منهای ٧/٣ درصد بوده است، اظهار کرد: این به معنی آن است که دولت در دستیابی به هدف قانون "تعالی خانواده و جوانی جمعیت" موفق عمل نکرده است.

وی ادامه داد: در الگوی سیاست‌گذاری جمعیتی در ایران ما شاهد یک نوع بی‌توجهی به زیست واقعی خانواده‌ها هستیم. به بیان دیگر، سیاست‌گذاری جمعیتی نه با مشارکت جامعه بلکه با مفروضات سیاست‌گذار انجام گرفته است. در واقع، سیاست‌گذاری‌ها در خلاء و مبتنی بر مفروضات ساده بوده است.

عضو هیت مدیره انجمن جمعیت شناسی ایران با تاکید بر اینکه فرزندآوری انگیزه می‌خواهد نه تشویق، یاداور شد: چه چیز بهتر از این در جامعه‌ای زندگی کنیم که خانواده دارای استحکام باشد، پیوند‌های زناشویی گسسته نشود و فرزندآوری در یک فضای توام با آرامش و امید صورت بگیرد، این چیزی است که سیاست‌گذار می‌خواهد، اما متوجه نیست که برای تحقق آن نیازمند بستر و امکانات لازم هستیم. در غیر این صورت، اگر بهترین آرمان‌ها و آموزه‌ها را داشته باشید، نمی‌توانید بدون امکانات و برنامه‌های لازم آن را اجرایی کنید.

حسینی متدکر شد: دولت بایستی به بازنگری هم در محتوای قانون و هم سازوکار اجرای آن بپردازد. در این بازنگری مسیر مداخله دولت خیلی مهم است. سیاست‌گذاری دولت بایستی مشارکتی باشد.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.