به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام غلامرضا عادل با اشاره به نقش بانوان در گسترش سنت حسنه وقف، اظهار کرد: بسیاری از مدارس علمیه خواهران و برادران موقفه هستند و وقف این ظرفیت را دارد از منابع پایدار برای پشتیبانی حوزه علمیه باشد، یکی از بزرگترین موقوفات کشور توسط بانو گوهرشاد در مشهد در جوار مضجع امام رضا (ع) ایجاد و در وقفنامه آن به نوسازی مدارس و ارتقای علم و فرهنگ تاکیده شده است.
وی با اشاره به ثبت ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور، گفت: در پویش ایران همدل، بانوان در جمع آوری طلا پیشگام بودند و دیدیم که همواره در انجام وقفهای بزرگ یک زن پشتیبان مردان بوده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف کشور با اشاره به خدمات بانوان فاضل، بقعه بی بی شطیطه در نیشابور را از جمله بقاع متبرک با محوریت یک زن برشمرد و افزود: این بانوی مومنه و فاضل در زمان حضرت موسی بن جعفر (ع) زندگی میکرد و ارادت خاصی به حضرت (ع) داشت، گفته شده حضرت موسی کاظم (ع) هدیهای از او پذیرفت و، چون شطیطه درگذشت، امام به نیشابور وارد شدند و بر پیکر او نماز گزاردند و امروز آرامگاه او در شهر نیشابور میعاد مومنین است.
منبع: شبستان