تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد آغاز فعالیت ۱۱۰ موکب ایرانی و عراقی برای اربعین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است

  • کد خبر: ۳۲۷۷۰۷
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اینکه وقف یکی از سرمایه‌های اجتماعی بزرگ ایران است، افزود: بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کشور به ثبت رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین عادل در نشست خبری با موضوع «وقف پول»، ضمن تبیین اهمیت تاریخی و دینی وقف، اعلام کرد که این سنت الهی اکنون با سازوکار‌های جدید در دسترس عموم مردم قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه وقف پیش از اسلام نیز در جوامع مختلف رواج داشته و همواره با نوع‌دوستی همراه بوده، گفت: اسلام این سنت را تأیید و ساختارمند کرد و هم‌اکنون با بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه ثبت‌شده در کشور، وقف یکی از سرمایه‌های اجتماعی بزرگ ایران است.

عادل افزود: به طور میانگینکه عمدتاً شامل املاک کوچک است. با توجه به شرایط اقتصادی امروز، بسیاری از مردم مایلند در کار خیر مشارکت داشته باشند، اما دارایی بزرگی ندارند. وقف پول این امکان را فراهم کرده است.

سخنگوی سازمان اوقاف خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ با استفتایی از رهبر معظم انقلاب، موضوع امکان وقف پول مطرح شد و ایشان در پاسخ فرمودند: «بقاء مالیت پول می‌تواند دلیلی بر صحت وقف آن باشد و انحصار وقف در ملک قابل اثبات نیست». بر این اساس، سازمان اوقاف با انجام اقدامات حقوقی و طراحی سازوکار‌های مشخص، وقف پول را در قالب ۲۰ موضوع اصلی کلید زد. این موضوعات شامل ورزش، پژوهش، بلایای طبیعی، دانش‌بنیان، نخبگان، محیط زیست، آزادی زندانیان، کمک به نیازمندان، جبهه مقاومت، ازدواج، دارو و درمان و... می‌شود.

وی از جمع‌آوری بیش از ۲۷ میلیارد تومان کمک مردمی در ایام ماه رمضان در سه حوزه قرآن، جبهه مقاومت و دانش‌بنیان خبر داد و افزود: یکی از برنامه‌های آتی سازمان، سرمایه‌گذاری با پول‌های وقفی و بهره‌گیری از سود حاصل برای اجرای نیات واقفان است. در این مسیر، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در دستور کار قرار دارد.

حجت الاسلام عادل در پایان از توسعه بستر‌های پرداخت دیجیتال برای وقف پول از طریق سامانه‌ها و اپلیکیشن‌های بانکی خبر داد و گفت: اطلاع‌رسانی عمومی در این زمینه در سال جدید تقویت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->