ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید احمد مقدم انجام یک دیدار دوستانه و تدارکاتی میان تیم ملی والیبال زنان ایران و استرالیا عضویت حدود ۵۰۰ نفر از سمن‌های مردم نهاد در شبکه ارتباطی سازمان‌های غیردولتی زنان وجود حدود ۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور | بانوان از بهزیستی چه خدماتی دریافت می‌کنند؟ شناسایی شیوع چشمگیر کمبود ویتامین D در میان مادران باردار نیشابور سهم زنان جهان از مشاغل پردرآمد چقدر است؟ چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان
سرخط خبرها
اعزام ۴ بانوی خراسانی همراه تیم ملی والیبال نشسته به مسابقات قهرمانی آسیا

اعزام ۴ بانوی خراسانی همراه تیم ملی والیبال نشسته به مسابقات قهرمانی آسیا

  • کد خبر: ۳۳۵۷۳۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
اردوی متصل به اعزام تیم‌ملی والیبال‌نشسته بانوان در راستای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در چین از ۹ تا ۱۵ خرداد در کمپ تیم‌های ملی فدراسیون در حال پیگیری است و تیم‌ملی کشورمان شانزدهم خرداد عازم مسابقات خواهد شد.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ اردوی متصل به اعزام تیم‌ملی والیبال‌نشسته بانوان در راستای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در چین از نهم تا پانزدهم خرداد در کمپ تیم‌های ملی فدراسیون در حال پیگیری است و تیم‌ملی کشورمان شانزدهم خرداد عازم مسابقات خواهد شد.

مسابقات والیبال‌نشسته قهرمانی آسیا اواسط خرداد با حضور هفت تیم در دو بخش زنان و مردان برگزار می‌شود. آخرین اردوی آماده‌سازی تیم بانوان برای شرکت در این مسابقات با حضور دوازده بازیکن درحال برگزاری است و از این میان چهار ملی‌پوش از خراسان‌رضوی در ترکیب قرار دارند. معصومه زارعی، فاطمه جهانی، زهرا لطفی و ندا پنجه‌باشی ترکیبی از تجربه و جوانی هستند و قرار است در این میدان مهم تیم‌ملی را همراهی کنند.

هادی رضایی، پرافتخارترین مربی والیبال‌نشسته جهان، نیز یکی دیگر از مشهدی‌های تیم‌ملی زنان است که به‌عنوان مشاور فنی در کنار تیم حضور دارد.آخرین حضور تیم والیبال‌نشسته بانوان در پاراالمپیک۲۰۱۶ ریو بود که تیم‌ملی پنجم شد و حالا زنان ملی‌پوش تلاش می‌کنند با عبور از آوردگاه آسیایی و با مشاوره هادی رضایی، دوباره به پاراالمپیک راه پیدا کنند.

مریم ایرانمنش، مربی تیم‌ملی والیبال‌نشسته بانوان، با اشاره به جوان‌گرایی تیم والیبال‌نشسته بانوان، می‌گوید: با توجه به بالارفتن سن بازیکنان والیبال‌نشسته بانوان، پارسال به‌منظور ارتقای عملکرد بانوان سعی کردیم در بیشتر پست‌ها بازیکنان جوان را تزریق کنیم تا حضور قدرتمندی در مسابقات قهرمانی آسیا داشته باشیم. البته حضور هادی رضایی به‌عنوان مشاور فنی بسیار اثربخش بوده است.

مربی تیم‌ملی والیبال‌نشسته بانوان از چین و ژاپن به‌عنوان حریفان سخت ایران در مسابقات قهرمانی آسیا نام برد و تصریح کرد: امیدوارم مانند دوره قبل فینال بین ایران و چین برگزار شود. البته اینکه بتوانیم جایگاه خود را از دومی ارتقا دهیم، کار سختی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.