امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی با اثرات منفی کمال‌گرایی پنهان در زندگی مشترک آشنا شویم | معرفی راهکارهایی برای رفع این پدیده خطرناک اینفوگرافی | آموزش سواد مالی برای فرزندان آشا محرابی مهمان چهارمین قسمت برنامه «هم‌کلام» شد افزایش نرخ مشارکت اقتصادی زنان با تدوین یک نقشه راه متوازن آغاز مسابقات والیبال قهرمانی ایران منطقه جنوب دختران زیر ۱۹ سال کشور از ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۵ خارج‌سازی توده‌ای حدود ۳۰ سانتی‌متری از شکم و لگن یک بانوی ۴۲ ساله در کاشان آشپزی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی ساده به روش ایتالیایی هشدار یک روانشناس نسبت به گسترش روان‌شناسی زرد در شبکه‌های اجتماعی | تعارضات زندگی مشترک با روش‌های فوری رفع نمی‌شود کاهش علائم شناختی یائسگی با یک درمان هورمونی آیا توجه به مناسبت‌ها در زندگی مشترک یک رسمِ کلیشه‌ای است یا یک ضرورت؟ لزوم تبدیل دورکاری مادران شاغل به مسئله اجتماعی و سیاستی خانه‌داری | آیا روش درست نگهداری هندوانه بریده در یخچال را می‌دانید؟ حریفان تیم خاتون در لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا⁩ مشخص شدند حنا زرین‌کمر در صدر رنکینگ برترین‌های تکواندوی جهان قرار گرفت حضور تیم ملی راگبی ۷  نفره بانوان ایران برای اولین بار در  رقابت‌های قهرمانی آسیا
سرخط خبرها
وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر

وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر

  • کد خبر: ۳۳۶۱۵۲
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲
هنوز سرنوشت نماینده بانوان مشهدی در فاصله حدود دو ماه مانده تا آغاز لیگ‌برتر فوتسال بانوان در فصل۱۴۰۵- ۱۴۰۴ نامعلوم است.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ چندی پیش در جلسه کمیته فوتسال مصوب شده است که مسابقات لیگ‌برتر فوتسال بانوان از بیستم مرداد۱۴۰۴ آغاز شود. با توجه به برگزاری مسابقات هم‌بستگی کشور‌های اسلامی و همچنین جام‌جهانی فوتسال بانوان که تیم‌ملی ایران نیز در آن حضور دارد، ۹هفته اول لیگ از بیستم مرداد تا هجدهم مهر برنامه‌ریزی شده و پس از وقفه‌ای دوماهه، احتمالا نیم‌فصل دوم از هجدهم آذر آغاز خواهد شد.

در فاصله دو ماه مانده تا شروع فصل جدید، مرضیه جانقربانیان، سرمربی فوتسال بانوان که امسال با هدایت او تیم آوانای مشهد قهرمان لیگ دسته‌یک شد، از نگرانی‌های خود درباره سرنوشت تیم دختران مشهد صحبت کرد.

او گفت: پارسال پس از سه سال پیاپی قهرمانی در لیگ‌ها و جام‌های استان، به درخواست هیئت‌فوتبال خراسان‌رضوی امتیاز لیگ دست‌یک کشور را احیا کردیم و آن را بدون حتی یک باخت یا حتی تساوی به لیگ‌برتر رساندیم. جانقربانیان ادامه داد: ما در رقابت با تیم‌های متمول توانستیم اولین‌بار جام قهرمانی فوتسال را به مشهد بیاوریم، اما حالا آینده این تیم مبهم است.

وی گفت: برای فصل جدید گفته شده است که لیگ از مرداد آغاز می‌شود که در این صورت زمان بسیار کمی داریم و باید هرچه زودتر تکلیف حضور تیم در لیگ‌برتر مشخص شود. اگر دیر شود، خاطره تلخ چندسال پیش تکرار می‌شود و سقوط می‌کنیم و همه زحمات از دست می‌رود. مربی فوتسال مشهد بیان کرد: طی پیگیری‌هایی که از هیئت استان داشتیم، هنوز تصمیمی برای تیم بانوان استان گرفته نشده و اسپانسری پای کار نیامده است.

جانقربانیان افزود: به‌جز آقای گله‌دار، اسپانسر تیم که در طول فصل از تیم حمایت کردند و در پایان فصل نیز از تیم قدردانی و پاداش پرداخت کردند، از میان مسئولان و مدیران تنهاکسی که به قول پاداش خود به بازیکنان عمل کرد، فهیمه سروری، معاون ورزش بانوان اداره‌کل ورزش‌وجوانان خراسان‌رضوی بود.

وی تأکید کرد: کارکردن در ورزش حرفه‌ای بانوان سختی‌های خاص خود را دارد. همه زندگی‌ام را در این راه گذاشته‌ام و چندین‌سال است که در هر رقابتی عنوان قهرمانی را کسب می‌کنیم، اما دیده نمی‌شویم، کسی تلاش ما را نمی‌بیند، از ما قدردانی نمی‌شود و از همه مهم‌تر حامی مالی نداریم. با همه تلاشی که برای تیم دختران شهرمان کشیدیم و به لیگ‌برتر صعود کردیم، ممکن است امسال به‌علت نبود اسپانسر و حامی مالی، امتیاز مشهد از بین برود و سقوط کنیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.