ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
لزوم تشکیل کمیته توسعه چوگان ویژه بانوان در فدراسیون

لزوم تشکیل کمیته توسعه چوگان ویژه بانوان در فدراسیون

  • کد خبر: ۳۳۶۵۸۱
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۵
وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر لزوم تشکیل کمیته توسعه چوگان ویژه بانوان در فدراسیون، گفت: کمیته‌ای که قابلیت نگاه اجرایی داشته باشد نه اینکه دورهمی باشد و حرف‌های ناامید کننده در آن زده شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد دنیامالی در دیدار با رییس و اعضای فدراسیون چوگان به اهمیت توسعه این ورزش در بخش بانوان نیز تاکید کرد و گفت: در مورد زنان باید سمت استاندارد‌های جهانی برویم و مطابق با موازین شرعی در مسابقات میکس شرکت کنیم.

وی با بیان اینکه پیشنهاد می‌کنیم کمیته توسعه چوگان مختص بانوان راه‌اندازی شود، تصریح کرد: کمیته‌ای که قابلیت نگاه اجرایی داشته باشد نه اینکه دورهمی باشد و حرف‌های ناامید کننده در آن زده شود.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه ما برای اینکه درصد مدال‌آوری ورزش بانوان را بالا ببریم به دنبال جذب مربیان زن خارجی زبده هستیم، بیان کرد: در مورد چوگان هم این نیاز احساس می‌شود که از دانش مربیان خارجی استفاده شود.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.