معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
«فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی

«فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۳۷۰۳۷
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳
مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی با اشاره به اینکه نام محبوب برای پسران علی (۳.۵ درصد) و نام محبوب برای دختران فاطمه (۳ درصد) در این استان است، گفت: این در حالی است که در دهه‌های ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ شاهد افزایش آرام تعداد ولادت‌ها بوده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامحسین قنبری اظهار کرد: براساس آمار‌های موجود در سال گذشته استان خراسان رضوی پس از تهران در رتبه دوم ثبت وقایع حیاتی قرار دارد و سهم این استان از جمعیت کشور ۸ درصد است، اما ۹.۶ درصد ولادت‌های کشور در آن به ثبت رسیده است.

وی تعداد ولادت‌ها در خراسان رضوی را ۹۴,۵۷۷ نفر (۹.۶ درصد از کل کشور) دانست و افزود: ولادت روزانه ۲۵۸ کودک و ولادت ساعتی ۱۱ کودک در خراسان رضوی ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی ادامه داد: نسبت جنسیتی نوزادان متولد شده در خراسان رضوی ۱۰۵.۵ پسر به ازای ۱۰۰ دختر است؛ همچنین کاهش ۷ درصدی ولادت‌ها نسبت به سال گذشته را داریم.

قنبری خاطرنشان کرد: از مجموع ولادت‌های ثبت‌شده در خراسان رضوی، ۳۳۱۴ مورد چندقلوزایی شامل ۱۵۹۸ دوقلو، ۳۸ نفر سه‌قلو ویک مورد چهارقلو بوده است.

وی تاکید کرد: نام محبوب برای پسران علی (۳.۵ درصد) ونام محبوب برای دختران فاطمه (۳ درصد) است و این در حالی است که در دهه‌های ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ شاهد افزایش آرام تعداد ولادت‌ها بوده‌ایم.

مدیرکل ثبت احوال خراسان رضوی تصریح کرد: از سال ۹۴ به دلیل کاهش ازدواج‌ها و باروری، روند ولادت‌ها نزولی شده و این کاهش با عبور نسل دهه ۶۰ از سن ازدواج و باروری تشدید شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.