آغاز مرحله یازدهم تمرینات تیم ملی والیبال نشسته بانوان از امروز (شنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۵) ابتلای زنان به آرتریت روماتوئید نسبت به مردان بیشتر است| نگاهی به اثرگذاری یک درمان نوین افزایش سن بارداری در خراسان شمالی| ۵۵ هزار مادر، تک فرزند هستند قهرمانی تیم اسپینینگ بانوان استان فارس در یک المپیاد ورزشی کشوری چه موضوعاتی در حوزه خانواده و زنان مورد توجه رهبر شهید بود؟ آیا آلرژی کودکان به بادام زمینی قابل درمان است؟ ابهام در وضعیت اسپانسرینگ تیم خاتون برای حضور در رقابت‌های آسیایی دوستش نداشتم اما عاشقش شدم»| روایت شنیدنی همسر شهید مجید شعبانی از آخرین ماه‌های زندگی مشترک اهمیت استفاده از اسیدفولیک برای بارداری سالم درد و ناباروی، ۲ علامت مهم آندومتریوز| چه میزان از زنان درگیر این بیماری هستند؟ توجه به نیاز‌های  ویژه زنان در بحران‌ها، محور اقدامات شهرداری تهران خانه‌تان برق می‌زند، اما چرا هیچ‌کس نمی‌خندد؟ | راهنمای رهایی از وسواس تمیزی برای مادران نگاهی به معجزه ۴ دقیقه‌ای «پیش‌قدم شدن» در آشتی زوجین| مهارتی که نشانه بالاتر بودن هوش عاطفی (EQ) است تجلیل از ۱۱۰ مادر طلبه و اساتید دارای ۴ فرزند و بیشتر حوزه علمیه خراسان در حرم مطهر رضوی تغییر الگوی فرزندآوری در کشور| تعداد فرزندان اول از تعداد فرزندان دوم بیشتر شده است بررسی نقش و جایگاه پروین اعتصامی در آموزش و پرورش افغانستان در یک نشست فرهنگی روایت شهادت شهیده «سیده مهدیس حمیدی» در جنگ تحمیلی سوم از زبان پدر| همه چیز در چند ثانیه تغییر کرد نگاه جلال آل‌احمد به نقش زنان در تحولات انقلاب اسلامی چه بود؟ آیا می توان در آشپزی، صرفه جویی کرد؟| معرفی راهکارهایی ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی
سرخط خبرها
نیوزلند هم حریف تیم ملی والیبال زنان ایران در مسابقات آسیایی نشد

نیوزلند هم حریف تیم ملی والیبال زنان ایران در مسابقات آسیایی نشد

  • کد خبر: ۳۳۷۳۱۲
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
والیبال، تیم ملی زنان ایران در دومین مسابقه خود از جام ملت‌های آسیا به مصاف نیوزلند رفت و سه بر یک پیروز میدان شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم ملی زنان ایران در دومین مسابقه خود از جام ملت‌های آسیا به مصاف نیوزلند رفت و سه بر یک و با امتیازات ۲۳ بر ۲۵، ۲۵ بر ۱۶، ۲۵ بر ۱۲ و ۲۵ بر ۱۸ پیروز میدان شد.

اولین امتیاز بازی برای ایران بود که با دفاع منظوری و کریمی به دست آمد، اما نیوزلند با بهره‌گیری از ضعف دریافت ایران، ۸ بر ۳ جلو افتاد تا لی درخواست وقت استراحت کند. ملی‌پوشان با ورود به زمین ۴ امتیاز پیاپی گرفتند و در ادامه هم بازی را در امتیاز ۱۳ به تساوی کشاندند. غزاله بستان و الهه پورصالح دو تعویضه لی بودند که به جای نگین شیرتری و فاطمه خلیلی به میدان آمدند. ایران بار دیگر در امتیاز ۲۲ بازی را به تساوی کشاند، اما در نهایت ست را ۲۵ بر ۲۳ واگذار کرد.

ایران در شروع ست دوم ۵ امتیاز پیاپی گرفت. در این ست مریم قاضی‌راد هم به جای کیمیا کیانی در زمین بود. تاکتیک لی جواب داد و ایران در این ست از ابتدا پیش افتاد. در حالی که بازی ۱۳ بر ۹ به نفع ایران بود، نیوزلند درخواست وقت استراحت کرد. زهرا کریمی و شقایق حسن‌خانی دیگر بازیکنانی بودند که لی در این ست به کار گرفت و این ست ۲۵ بر ۱۶ به نفع ایران پایان یافت.

ملی‌پوشان کشورمان ست سوم را طوفانی آغاز کردند و ۸ امتیاز پیاپی گرفتند. این برتری در ادامه هم با عملکرد خوب ایران ادامه پیدا کرد و ملی‌پوشان کشورمان ۲۵ بر ۱۲ پیروز شدند.

رقابت در اوایل ست چهارم پایاپای بود و دو تیم امتیاز به امتیاز پیش می‌رفتند تا اینکه نیوزلند دو امتیاز گرفت و لی درخواست وقت استراحت داد. در ادامه بازیکنان ایران با کسب ۵ امتیاز پیاپی ۱۳ بر ۱۱ پیش افتادند. این برتری تا پایان حفظ شد و ایران ۲۵ بر ۱۶ پیروز میدان شد.

نگین شیرتری (کاپیتان)، ریحانه کریمی، فاطمه منظوری، زهرا صالحی، سپینود دست‌برجن، فاطمه خلیلی و کیمیا کیانی ترکیب ابتدایی ایران در این مسابقه بودند.

گفتنی است؛ ملی‌پوشان کشورمان در سومین مسابقه خود مقابل فیلیپین به میدان می‌روند.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.