اولویتی بالاتر از خانواده در ایران وجود ندارد پرداخت وام ازدواج به ۹۰ درصد از متقاضیان نیوزلند هم حریف تیم ملی والیبال زنان ایران در مسابقات آسیایی نشد یادگیری مهارت‌های جدید توسط دختران با آغاز لیگ تابستانه در مشهد توسعه بازار تولیدات بانوان با تقویت تشکل‌های فعال در این عرصه تمرکز ویژه روی «نشاط اجتماعی زنان»، برنامه اولویت دار سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۴۰۴ کودکان زیر ۵ سال، بیشترین گروه آسیب پذیر در مصرف غذای آلوده آیا مصرف ناشتای آبلیمو و سرکه سیب موجب کاهش وزن می‌شود؟ پیروزی تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین مسابقه خود در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۵ یک‌سوم تیم‌ ملی والیبال‌نشسته بانوان، خراسانی هستند اصلاح قوانین خانواده باید همه‌جانبه و عدالت‌محور باشد بررسی ابعاد عفاف و حجاب در آیات قرآن کریم در همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» «فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد
سرخط خبرها
نیوزلند هم حریف تیم ملی والیبال زنان ایران در مسابقات آسیایی نشد

نیوزلند هم حریف تیم ملی والیبال زنان ایران در مسابقات آسیایی نشد

  • کد خبر: ۳۳۷۳۱۲
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
والیبال، تیم ملی زنان ایران در دومین مسابقه خود از جام ملت‌های آسیا به مصاف نیوزلند رفت و سه بر یک پیروز میدان شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم ملی زنان ایران در دومین مسابقه خود از جام ملت‌های آسیا به مصاف نیوزلند رفت و سه بر یک و با امتیازات ۲۳ بر ۲۵، ۲۵ بر ۱۶، ۲۵ بر ۱۲ و ۲۵ بر ۱۸ پیروز میدان شد.

اولین امتیاز بازی برای ایران بود که با دفاع منظوری و کریمی به دست آمد، اما نیوزلند با بهره‌گیری از ضعف دریافت ایران، ۸ بر ۳ جلو افتاد تا لی درخواست وقت استراحت کند. ملی‌پوشان با ورود به زمین ۴ امتیاز پیاپی گرفتند و در ادامه هم بازی را در امتیاز ۱۳ به تساوی کشاندند. غزاله بستان و الهه پورصالح دو تعویضه لی بودند که به جای نگین شیرتری و فاطمه خلیلی به میدان آمدند. ایران بار دیگر در امتیاز ۲۲ بازی را به تساوی کشاند، اما در نهایت ست را ۲۵ بر ۲۳ واگذار کرد.

ایران در شروع ست دوم ۵ امتیاز پیاپی گرفت. در این ست مریم قاضی‌راد هم به جای کیمیا کیانی در زمین بود. تاکتیک لی جواب داد و ایران در این ست از ابتدا پیش افتاد. در حالی که بازی ۱۳ بر ۹ به نفع ایران بود، نیوزلند درخواست وقت استراحت کرد. زهرا کریمی و شقایق حسن‌خانی دیگر بازیکنانی بودند که لی در این ست به کار گرفت و این ست ۲۵ بر ۱۶ به نفع ایران پایان یافت.

ملی‌پوشان کشورمان ست سوم را طوفانی آغاز کردند و ۸ امتیاز پیاپی گرفتند. این برتری در ادامه هم با عملکرد خوب ایران ادامه پیدا کرد و ملی‌پوشان کشورمان ۲۵ بر ۱۲ پیروز شدند.

رقابت در اوایل ست چهارم پایاپای بود و دو تیم امتیاز به امتیاز پیش می‌رفتند تا اینکه نیوزلند دو امتیاز گرفت و لی درخواست وقت استراحت داد. در ادامه بازیکنان ایران با کسب ۵ امتیاز پیاپی ۱۳ بر ۱۱ پیش افتادند. این برتری تا پایان حفظ شد و ایران ۲۵ بر ۱۶ پیروز میدان شد.

نگین شیرتری (کاپیتان)، ریحانه کریمی، فاطمه منظوری، زهرا صالحی، سپینود دست‌برجن، فاطمه خلیلی و کیمیا کیانی ترکیب ابتدایی ایران در این مسابقه بودند.

گفتنی است؛ ملی‌پوشان کشورمان در سومین مسابقه خود مقابل فیلیپین به میدان می‌روند.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.