آرزو کن دخترم دست‌اندازی مافیای سقط جنین در جاده قانون جمعیت  گفتمان امام رضایی در بحران جمعیت کشور راهگشاست رنکینگ تیراندازان در پایان سال ۲۰۲۵ منتشر شد| حضور نماینده ایران در رتبه بندی آسیایی اسکیت بانوان عضو فراکسیون زنان مجلس: مصوبه مهریه مردانه و ضدخانواده است تمکین خاص، تمکین عام و اصلاح قانون مهریه| مبلغ قسط اول مهریه چطور تعیین می‌شود؟ بهروزآذر: تقسیم‌بندی و بررسی مسائل زنان براساس گروه‌های هدف در دستور کار دولت چهاردهم است سلیمی: بازنمایی واقعی تصویر زنان مشهد در عرصه بین‌المللی یک ضرورت است یک ترفند ساده برای ازبین‌بردن بوی تخم‌مرغ در کیک تکذیب برخی باور‌های نادرست درباره مصرف ویتامین D نگهداری از حیوانات خانگی، جایگزینی خطرناک برای خواهر و برادر در تربیت کودک بررسی مهم‌ترین علل ناباروری| افزایش سن، احتمال ناباروری را بالا می‌برد اهدای جایزه «بانوی علم» به مادر شیمی ایران معرفی راهکار‌هایی برای شناسایی مشکلات بینایی فرزندان توسط والدین
سرخط خبرها
آشنایی با استاد کتابداری ایران | زنی تاریخ‌ساز که به نقش زن در تعالی خانواده و پیشرفت جامعه آگاه است

آشنایی با استاد کتابداری ایران | زنی تاریخ‌ساز که به نقش زن در تعالی خانواده و پیشرفت جامعه آگاه است

  • کد خبر: ۳۳۷۳۵۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
«نوش‌آفرین انصاری» استاد کتابداری و دبیر اجرایی شورای کتاب و شخصیت بین‌المللی و شناخته‌شده حوزه ادبیات کودک در صندوق بین‌المللی کتاب برای نسل جوان، از زنان تاریخ‌ساز این سرزمین است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نوش‌آفرین انصاری استاد کتابداری و دبیر اجرایی شورای کتاب و شخصیت بین‌المللی و شناخته شده حوزه ادبیات کودک در صندوق بین‌المللی کتاب برای نسل جوان از زنان تاریخ‌ساز این سرزمین است که همواره به کتاب و ادبیات کودک و ترویج آن می‌اندیشد و اندیشه‌های نوین خود را در قلمرو کتابداری و اشاعه کتابخانه‌ها و ترویج خواندن و ادبیات کودک بیان می‌کند.

وی به خوبی به نقش زن در تعالی و رشد معنوی خانواده و پیشرفت و توسعه پایدار جامعه آگاه است و با فعالیت داوطلبانه در شورای کتاب کودک و فرهنگنامه کودک و نوجوان توسعه‌دهنده آموزش غیر مستقیم و انگیزشی و انسان‌گراست.

او در هندوستان به دنیا آمده و نوجوانی و جوانی خود را در اروپا گذرانده و تحصیل‌کرده است. دورانی که زنان در ایران به ندرت راه به دانشگاه می‌یافتند. اما وی با توجه به شرایط ایران سرزمین خود را برای ماندن و کارکردن ترجیح داده و با ورود به کار در کتابخانه دانشگاه تهران و کار داوطلبانه در شورای کتاب کودک به اعتلای فرهنگی این سرزمین کمک کرده و همچنان هم این تلاش را ادامه می‌دهد.

در بخشی از مقدمه کتاب «زندگی و زمانه نوش‌آفرین انصاری» آمده است؛ هرچه بیشتر با خانم انصاری گفت‌و‌گو می‌کردم و هر چه در مورد زندگی ایشان می‌خواندم یا کنکاش می‌کردم، نوع زندگی و زیست عجیب و پر از تجربه ایشان بیشتر مرا به این فکر وامی‌داشت که زندگی‌نامه چنین فرد سخت‌کوش و باشورواشتیاق و مسئولیت‌پذیر و متعهدی می‌تواند حس وابستگی و تعلق به سرزمین مادری و نگاه تاریخی را در ما انسان‌ها تقویت کند؛ به‌ویژه که او در فضای جغرافیایی گسترده جهانی رشد کرده و با فرهنگ‌های مختلف و مکان‌های متفاوت و آدم‌های گوناگونی مواجه شده که با سبک و سیاق کاملاً متفاوتی از همدیگر زندگی می‌کرده‌اند. با این حال، خیلی راحت به وطن بازگشته و در وطن، ورای زندگی روزمره یک زن ایرانی از طبقه مرفه، وارد کار دانشگاهی و کار‌های داوطلبانه شده است. او از ابتدا در جهت ترویج کتاب و کتابداری برای کودکان این سرزمین تلاش کرده و در راهی قدم برمی‌دارد که به پایداری و گسترش نهاد‌های مدنی برای کودکان کمک می‌کند. اگرچه تحولات جامعه ایران نقش ایشان را گاه پررنگ و گاه بسیار کمرنگ کرده است، توانایی و عاملیت ایشان در شورای کتاب کودک و در رشته کتابداری و گسترش کتابخانه‌ها به پایداری شورا و ترویج کتابخوانی کمک بسیار زیادی کرده است.»

منبع: ایپنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.