برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
فتوای رهبر معظم انقلاب در موضوع «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» چیست؟

فتوای رهبر معظم انقلاب در موضوع «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» چیست؟

  • کد خبر: ۳۳۷۴۴۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
رهبر معظم انقلاب درخصوص «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» پاسخ داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رهبر معظم انقلاب درخصوص «ارتباط با مرد نامحرم، در صورت بی توجهی یا نبود همسر» پاسخ داده‌اند.

ایشان در پاسخ به این پرسش فرموداند:

«در هر شرایطی، زنی که در عقد ازدواج با مردی است و همسر دارد، به‌هیچ‌وجه مجاز نیست که با مرد بیگانه‌ای ارتباط برقرار کند. این کار از نظر شرعی هیچ‌گونه توجیه و مجوزی ندارد. حتی اگر بهانه و دلیلی مانند «عدم امکان فرزندآوری از همسر فعلی» مطرح شود، چنین رفتاری از اساس مردود است.

در صورتی که زن با مرد بیگانه‌ای ارتباط برقرار کند و خدای‌نکرده صاحب فرزند شود، آن فرزند از نظر شرعی «حرام‌زاده» و «زنازاده» محسوب می‌شود، که هیچ سود و مشروعیتی نخواهد داشت.

بنابراین، اگر زن با مشکلاتی نظیر عدم تمایل شوهر به بچه‌دار شدن یا نبودن وی در خانه مواجه است، باید از مسیر قانونی اقدام کند. راهکار صحیح آن است که به دادگاه مراجعه کرده و تقاضای طلاق نماید.

در چنین مواردی، دادگاه شوهر را احضار کرده و پس از طی مراحل قانونی، اگر وضعیت زن به مرحله‌ی «عسر و حرج» برسد، طلاق به‌صورت غیابی برای او صادر خواهد شد.»

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.