خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟ بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها
مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است

مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است

  • کد خبر: ۳۴۰۶۹۵
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰
ستاد جوانی جمعیت و دفتر امور زنان و خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان، بیانیه‌ای را صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ستاد جوانی جمعیت و دفتر امور زنان و خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن گرامیداشت روز تکریم خانواده و در پی حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «مام وطن» برای ایرانی‌ها، تداوم معنوی خانواده است.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

خانه، خاندان و خانواده در سرمایه زبانی ایرانی، به امکان و ضرورت‌ یکدیگر می‌انجامند.

روشنایی این خانه، یک امر مادی یا حتی جنسیتی نیست، مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است؛ همین روح متصاعد شده و معنابخش در خانواده وجود دارد، سرزمین، تنها جغرافیایی که در آن متولد شدیم نیست، بلکه مادری است که غربت‌ها را آشنا، دوری‌ها را نزدیک، سردی‌ها را گرم، خستگی‌ها را مرتفع و یاس‌ها را به امید مبدل می‌سازد؛ لذا «مام وطن» برای ایرانی‌ها، تداوم معنوی خانواده است که طعم مادری و فرزندی را به ما چشانده است.

در حافظه فرهنگی ما، اگر به خانه، تعرضی شود، به همه خانواده و مهم‌تر از همه به ریشه تعرض شده، لذا همه اعضا در عمیق‌ترین سطح ممکن با طوفان وجودی مواجه می‌شوند، اما همین خانه و خانواده است که بنیاد بازتولید مای جمعی می‌شود.

زخم خیانت و خسارت‌ تجاوز را مرهم می‌کند تا دوباره برخیزیم و این بار با سپری ستبر و تمرکزی بیشتر گرداگرد مادر مشترک جمع شویم، هنوز هم خانواده‌گرایی می‌تواند خانه را سرپا نگه دارد، و آن را قطعاً بهتر از گذشته، کانون محبت همه اعضای خود بدارد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.