اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان لزوم بازتعریف حجاب به‌عنوان یک مسئولیت مشترک در جامعه چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ حل مسئله کاهش فرزندآوری مستلزم نگاه جامع و علمی است برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره آشنایی با ۸  نقش زنانه در ماندگاری نهضت امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها
آزادی فوری شهروند ایرانی بازداشت شده در فرانسه، محور بیانیه اعلام شده توسط نماینده ایران در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد

آزادی فوری شهروند ایرانی بازداشت شده در فرانسه، محور بیانیه اعلام شده توسط نماینده ایران در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد

  • کد خبر: ۳۴۱۶۷۰
  • ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳
نمایندگی ایران در این بیانیه، از دولت فرانسه با قید فوریت خواسته است تا خانم مهدیه اسفندیاری، استاد دانشگاه و فعال حقوق بشری حامی فلسطین را که از چهار ماه پیش در بازداشت خودسرانه پلیس فرانسه و تحت شکنجه قرار دارد، آزاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی بحرینی نماینده کشورمان در نشست ۵۹ شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو، ضمن اعلام حمایت صریح و قوی از آرمان فلسطین، خواستار حمایت جامعه بین الملل از فعالان حقوق بشری حامی فلسطین و زنان و دخترانی شد که زندگی خود را وقف آزادی فلسطین از اشغال و سرکوبگری نموده‌اند.

نمایندگی ایران در این بیانیه، از دولت فرانسه با قید فوریت خواسته است تا خانم مهدیه اسفندیاری، استاد دانشگاه و فعال حقوق بشری حامی فلسطین را که از چهار ماه پیش در بازداشت خودسرانه پلیس فرانسه و تحت شکنجه قرار دارد، آزاد نماید.

مهدیه اسفندیاری، شهروند ایرانی ۳۹ ساله‌ای است که از چهار ماه پیش در زندان فرسن در حومه پاریس به دلیل حمایت از فلسطین در بازداشت موقت به سر می‌برد.

نمایندگی دائم ایران در ژنو، خواستار حمایت سازوکار‌های حقوق بشری فعال در حوزه حقوق زنان و دختران، شامل «گزارشگر ویژه منع خشونت علیه زنان و دختران» و «گروه کاری منع تبعیض علیه زنان»، از مهدیه اسفندیاری شد و در جریان بحث سالانه مربوط به حقوق زنان نیز، از جامعه بین الملل خواست به تلاش‌های خود در حمایت از فلسطین و مدافعان حقوق بشری فعال در راستای آرمان فلسطین حمایت جدی‌تری به عمل آورد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.