اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم ۳۲ بازیکن به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران: می‌خواهیم نماینده‌ای شایسته برای ایران باشیم معرفی جایگزین‌های نمک در پخت غذا آغاز بیست و یکمین دوره لیگ برتر هندبال زنان ایران از نیمه دوم شهریور ماه ۱۴۰۴ اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه خانواده ایرانی، خانواده‌ای مقاوم در برابر جنگ ۱۲ روزه اخیر جایگاه بانوان در نبرد فرهنگی علیه دشمن کجاست؟ مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آسیا چه زمانی برگزار می‌شود؟ | جزئیاتی از برنامه دیدار‌های تیم ملی فوتبال زنان ایران در مرحله مقدماتی تصویب قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای زنان در دانمارک لزوم رعایت اصل تعادل در هنگام نشان دادن مهر و محبت به کودک
سرخط خبرها
اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه

اثرگذاری مستقیم طلاق بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه

  • کد خبر: ۳۴۲۸۰۶
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷
یک جامعه شناس گفت: طلاق، علاوه بر اینکه یک پدیده خانوادگی است، یک مسئله اجتماعی نیز محسوب می‌شود که مستقیماً بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه اثر می‌گذارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالله طاهری با توضیح اینکه کودکان طلاق بیش از سایر کودکان در معرض خطر آسیب‌های اجتماعی نظیر ترک تحصیل، بزهکاری، فقر عاطفی و احساس طردشدگی قرار دارند، اظهار کرد: نباید سرنوشت این کودکان را به حال خود رها کرد. جامعه باید با نگاه پیشگیرانه و حمایتی، بستر‌هایی فراهم کند که آسیب‌های ناشی از طلاق به حداقل برسد.

وی با ارائه پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت این گروه آسیب‌پذیر، بیان کرد: از جمله این‌پیشنهادات می‌توان به ایجاد مراکز مشاوره و حمایت اجتماعی ویژه کودکان طلاق در مدارس و محله‌ها برای آموزش مهارت‌های مقابله با استرس و ارتقای سلامت روان، آموزش والدین در دوران پس از طلاق برای کاهش تنش‌ها و افزایش همکاری در تربیت فرزند، تدوین برنامه‌های فرهنگی در رسانه‌ها و مدارس با هدف کاهش انگ اجتماعی نسبت به کودکان طلاق، تقویت نهاد‌های حمایتگر مانند بهزیستی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین اجتماعی، اصلاح قوانین حمایتی به‌گونه‌ای که حقوق و نیاز‌های کودکان طلاق به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد است.

این جامعه شناس تأکید کرد: اگر جامعه نخواهد یا نتواند از کودکان طلاق حمایت کند، با نسلی روبه‌رو خواهیم شد که از نظر هویت، اعتماد به نفس و تعلق اجتماعی دچار چالش‌های جدی است. تغییر نگرش عمومی نسبت به این کودکان و برنامه‌ریزی هدفمند، نه‌تنها به نفع آنها بلکه به نفع آینده کل جامعه خواهد بود.

وی افزود: طلاق، علاوه بر اینکه یک پدیده خانوادگی است، یک مسئله اجتماعی نیز محسوب می‌شود که مستقیماً بر ساختار‌های تربیتی، آموزشی و فرهنگی جامعه اثر می‌گذارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.