نقش حیاتی غربالگری در شناسایی به موقع سرطان‌ها| وضعیت ابتلای زنان به این بیماری چگونه است؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید احمد همتی درگذشت یک بانوی بازیگر در سن ۷۱ سالگی تعداد افراد در سن باروری، بالا است| کاهش تمایل زنان خانه‌دار به فرزندآوری معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول درباره مرضیه حدیدچی، زنی از متن مبارزه| زنان انقلابی که در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی، نقشی فعال و اثرگذار دارند پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان
سرخط خبرها
یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند

یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند

  • کد خبر: ۳۴۵۲۳۸
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
براساس گزارش منتشر شده از سازمان جهانی بهداشت، یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند، در این کشورها، تعداد کودکان واکسینه‌نشده از ۳.۶ میلیون در سال ۲۰۱۹ به ۵.۴ میلیون در سال ۲۰۲۴ افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان جهانی بهداشت (WHO) امروز اعلام کرد: پوشش واکسیناسیون جهانی کودکان در سال ۲۰۲۴ در سطحی نسبتاً پایدار باقی مانده، اما همچنان بیش از ۱۴ میلیون نوزاد هیچ واکسنی دریافت نکرده‌اند.

بر اساس این گزارش، حدود ۸۹ درصد از نوزادان جهان (تقریباً ۱۱۵ میلیون نفر) در سال گذشته دست‌کم یک دوز واکسن ترکیبی دیفتری، کزاز و سیاه‌سرفه (DTP) دریافت کرده‌اند و ۸۵ درصد از آنان (حدود ۱۰۹ میلیون کودک) سه دوز کامل این واکسن را تکمیل کرده‌اند. در مقایسه با سال ۲۰۲۳، حدود ۱۷۱ هزار کودک بیشتر یک دوز واکسن و یک میلیون کودک بیشتر دوز کامل واکسن را دریافت کرده‌اند.

با این وجود، نزدیک به ۲۰ میلیون کودک در سال ۲۰۲۴ حداقل یک دوز از این واکسن را دریافت نکرده‌اند و از این میان، ۱۴.۳ میلیون کودک موسوم به "صفر دوز" هیچ واکسنی دریافت نکرده‌اند. این رقم ۴ میلیون نفر بیش از هدف تعیین‌شده برای سال ۲۰۲۴ در چارچوب دستورکار جهانی ایمن‌سازی (IA۲۰۳۰) است.

نابرابری در دسترسی و اثر بحران‌های انسانی

داده‌های ارائه‌شده از سوی ۱۹۵ کشور نشان می‌دهد: از سال ۲۰۱۹ تاکنون، ۱۳۱ کشور به پوشش بالای ۹۰ درصدی برای دوز اول واکسن DTP دست یافته‌اند، اما تنها ۱۷ کشور موفق به بهبود وضعیت خود در این زمینه شده‌اند. در ۴۷ کشور، روند پوشش واکسیناسیون یا متوقف شده یا کاهش یافته است.

کشورهایی که درگیر بحران‌های انسانی، درگیری یا بی‌ثباتی هستند، سهمی چشمگیر در آمار واکسیناسیون پایین دارند. به‌طور خاص، یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند، اما نیمی از کل کودکان واکسینه‌نشده را تشکیل می‌دهند.

در این کشورها، تعداد کودکان واکسینه‌نشده از ۳.۶ میلیون در سال ۲۰۱۹ به ۵.۴ میلیون در سال ۲۰۲۴ افزایش یافته است.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.