تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم اثرگذاری دوران شیردهی بر سلامت مادر و نوزاد روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب آغاز اردوی انتخابی تیم ملی والیبال زنان ایران برای حضور در ۲ رویداد مهم بین المللی از ۱۴ مرداد ماه ۱۴۰۴ فرزندخواندگی بیش از ۱۵۰ کودک در تهران طی جنگ ۱۲ روزه اخیر بازسازی «کاروان اسارت دختران پیامبر (ص)» در بستر راهپیمایی اربعین توصیه‌هایی به بیماران و مادران باردار برای شرکت در راهپیمایی اربعین معرفی راهکار‌های تقویت هوش هیجانی کودکان بانک شیر، راهکاری علمی و انسانی برای تأمین تغذیه نوزادان روایت فرازونشیب‌های جهاد در عرصه ترویج عفاف و حجاب از زبان بانوان فعال این حوزه
سرخط خبرها
حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور

حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور

  • کد خبر: ۳۴۵۳۳۱
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: با توجه به مسئله محرمیت، عمده کودکان تا گروه سنی ۱۲ سال هستند. با این حال بیشترین متقاضی برای حوزه سنی ۷ سال است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا الوند با بیان این که خانواده متقاضی پیش از پذیرفتن کودک علاوه بر مشارکت در مراقبت موقت باید دوره‌های آموزشی را از سر بگذرانند، اظهار کرد: کودک پس از بازگردانده شدن به مرکز، می‌تواند دوباره میهمان خانواده میزبان پیشین شود. به عبارت دیگر خانواده میزبان تا مادامی که صلاحیت خود را حفظ کند می‌تواند میزبان کودکی باشد که قبلا تجربه نگهداری از وی را داشته است. اگرچه دلبستگی ایجاد خواهد شد، اما علاوه بر این که خانواده می‌تواند دوباره برای نگهداری کودک اقدام کند؛ خانواده میزبان نیز به طور معمول تغییر نمی‌کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر تجربه خانواده تحت نظارت کارشناسان متخصص و مشاوران حرفه‌ای فرزند پذیری بهتر از تجربه زیست مداوم در مرکز برای کودک است.

سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به کودکان بدون متقاضی که شرایط فرزندخواندگی ندارند، افزود: نگاه موسسه گرایی در تمام دنیا مطرود شده؛ به عبارت دیگر حتی اگر میلیارد‌ها میلیارد و بهترین امکانات در خدمت کودکان مرکز باشد باز هم جای خالی پدر و مادر به عنوان الگو‌های امانت سازی جبران نخواهد شد. کودک نه از تیم تخصصی بلکه باید از فضای خانوادگی، مهارت‌های جامعه پذیری را یاد بگیرد.

الوند با بیان این که شرایط خاصی برای پذیرش کودکان خانواده میزبان وجود ندارد می‎‌گوید: با توجه به مسئله محرمیت، عمده کودکان تا گروه سنی ۱۲ سال هستند. با این حال بیشترین متقاضی برای حوزه سنی ۷ سال است. همچنین ۵۳ درصد کودک متقاضی دختر و ۴۷ درصد کودک متقاضی پسر برای طرح خانواده میزبان وجود دارد. در سرپرستی دائم نیز ۵۲ درصد کودک دختر و ۴۸ درصد متقاضی پسر چشم در راه هستند. مطابق با آخرین آمار ۲۶۵ نفر از مهر سال گذشته به خانواده میزبان وارد شدند.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.