ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران یک‌چهارم نوزادان جهان در ۲۶ کشور آسیب‌پذیر زندگی می‌کنند تیم ملی بسکتبال بانوان ایران روی ریل پیروزی | قهرمانی نزدیک است فواید مصرف طالبی در دوران بارداری حجاب، رویکردی تمدن‌ساز حضور ۶۳.۳ درصد داوطلب زن از خراسان رضوی در نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ لزوم طراحی ساختاری برای جایگاه زنان در خانواده برای نقش‌آفرینی درست آن‌ها افزایش تعداد شاعران زن در کشور، مسیری رو به پیشرفت در عرصه ادبیات ۲ هزار نفر از زنان سرپرست خانوار خراسان شمالی از تسهیلات بهره‌مند شدند
سرخط خبرها
حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور

حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور

  • کد خبر: ۳۴۵۳۳۱
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: با توجه به مسئله محرمیت، عمده کودکان تا گروه سنی ۱۲ سال هستند. با این حال بیشترین متقاضی برای حوزه سنی ۷ سال است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا الوند با بیان این که خانواده متقاضی پیش از پذیرفتن کودک علاوه بر مشارکت در مراقبت موقت باید دوره‌های آموزشی را از سر بگذرانند، اظهار کرد: کودک پس از بازگردانده شدن به مرکز، می‌تواند دوباره میهمان خانواده میزبان پیشین شود. به عبارت دیگر خانواده میزبان تا مادامی که صلاحیت خود را حفظ کند می‌تواند میزبان کودکی باشد که قبلا تجربه نگهداری از وی را داشته است. اگرچه دلبستگی ایجاد خواهد شد، اما علاوه بر این که خانواده می‌تواند دوباره برای نگهداری کودک اقدام کند؛ خانواده میزبان نیز به طور معمول تغییر نمی‌کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر تجربه خانواده تحت نظارت کارشناسان متخصص و مشاوران حرفه‌ای فرزند پذیری بهتر از تجربه زیست مداوم در مرکز برای کودک است.

سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به کودکان بدون متقاضی که شرایط فرزندخواندگی ندارند، افزود: نگاه موسسه گرایی در تمام دنیا مطرود شده؛ به عبارت دیگر حتی اگر میلیارد‌ها میلیارد و بهترین امکانات در خدمت کودکان مرکز باشد باز هم جای خالی پدر و مادر به عنوان الگو‌های امانت سازی جبران نخواهد شد. کودک نه از تیم تخصصی بلکه باید از فضای خانوادگی، مهارت‌های جامعه پذیری را یاد بگیرد.

الوند با بیان این که شرایط خاصی برای پذیرش کودکان خانواده میزبان وجود ندارد می‎‌گوید: با توجه به مسئله محرمیت، عمده کودکان تا گروه سنی ۱۲ سال هستند. با این حال بیشترین متقاضی برای حوزه سنی ۷ سال است. همچنین ۵۳ درصد کودک متقاضی دختر و ۴۷ درصد کودک متقاضی پسر برای طرح خانواده میزبان وجود دارد. در سرپرستی دائم نیز ۵۲ درصد کودک دختر و ۴۸ درصد متقاضی پسر چشم در راه هستند. مطابق با آخرین آمار ۲۶۵ نفر از مهر سال گذشته به خانواده میزبان وارد شدند.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.