سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد
سرخط خبرها
حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور

حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور

  • کد خبر: ۳۴۵۳۳۱
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: با توجه به مسئله محرمیت، عمده کودکان تا گروه سنی ۱۲ سال هستند. با این حال بیشترین متقاضی برای حوزه سنی ۷ سال است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا الوند با بیان این که خانواده متقاضی پیش از پذیرفتن کودک علاوه بر مشارکت در مراقبت موقت باید دوره‌های آموزشی را از سر بگذرانند، اظهار کرد: کودک پس از بازگردانده شدن به مرکز، می‌تواند دوباره میهمان خانواده میزبان پیشین شود. به عبارت دیگر خانواده میزبان تا مادامی که صلاحیت خود را حفظ کند می‌تواند میزبان کودکی باشد که قبلا تجربه نگهداری از وی را داشته است. اگرچه دلبستگی ایجاد خواهد شد، اما علاوه بر این که خانواده می‌تواند دوباره برای نگهداری کودک اقدام کند؛ خانواده میزبان نیز به طور معمول تغییر نمی‌کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر تجربه خانواده تحت نظارت کارشناسان متخصص و مشاوران حرفه‌ای فرزند پذیری بهتر از تجربه زیست مداوم در مرکز برای کودک است.

سرپرست دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به کودکان بدون متقاضی که شرایط فرزندخواندگی ندارند، افزود: نگاه موسسه گرایی در تمام دنیا مطرود شده؛ به عبارت دیگر حتی اگر میلیارد‌ها میلیارد و بهترین امکانات در خدمت کودکان مرکز باشد باز هم جای خالی پدر و مادر به عنوان الگو‌های امانت سازی جبران نخواهد شد. کودک نه از تیم تخصصی بلکه باید از فضای خانوادگی، مهارت‌های جامعه پذیری را یاد بگیرد.

الوند با بیان این که شرایط خاصی برای پذیرش کودکان خانواده میزبان وجود ندارد می‎‌گوید: با توجه به مسئله محرمیت، عمده کودکان تا گروه سنی ۱۲ سال هستند. با این حال بیشترین متقاضی برای حوزه سنی ۷ سال است. همچنین ۵۳ درصد کودک متقاضی دختر و ۴۷ درصد کودک متقاضی پسر برای طرح خانواده میزبان وجود دارد. در سرپرستی دائم نیز ۵۲ درصد کودک دختر و ۴۸ درصد متقاضی پسر چشم در راه هستند. مطابق با آخرین آمار ۲۶۵ نفر از مهر سال گذشته به خانواده میزبان وارد شدند.

منبع: روزنامه قدس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.