نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان

بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان

  • کد خبر: ۳۴۵۳۷۵
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
با وجود اینکه فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان از اواخر شهریور آغاز شود، اما اکثر تیم‌های مدعی بلاتکلیفی هستند و بازیکنان هم برای جابجایی به تکاپو نیفتادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که قرار است فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فوتبال بانوان از تاریخ ۳۱ شهریور آغاز شود، اما وضعیت آمادگی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها چندان امیدوارکننده به نظر نمی‌رسد. با وجود اینکه مهلت نقل‌وانتقالات تابستانی نیز طبق اعلام سازمان لیگ از ۲۰ مرداد تا ۳۱ شهریور تعیین شده، اما بررسی‌های میدانی و اخبار غیررسمی از روند آماده سازی تیم‌ها نشان می‌دهد که تا این لحظه بازار نقل‌وانتقالات نه‌تنها داغ نشده بلکه برخی از مدعیان سنتی نیز هنوز تکلیف‌شان را برای فصل پیش‌رو مشخص نکرده‌اند.

در سال‌های اخیر لیگ برتر فوتبال زنان با همه محدودیت‌ها همواره با شور و شوقی در نقل‌وانتقالات همراه بود و تیم‌های مدعی زودتر از سایرین دست به جذب مهره‌های کلیدی می‌زدند، اما حالا به نظر می‌رسد رکود کم‌سابقه‌ای لیگ را فراگرفته و بسیاری از تیم‌ها همچنان بلاتکلیف هستند.

بلاتکلیفی تیم خاتون بم

باشگاه خاتون بم که یکی از پرافتخارترین تیم‌های فوتبال بانوان ایران به شمار می‌رود و در چند فصل گذشته همواره یکی از مدعیان اصلی قهرمانی بوده شاید تعجب‌برانگیزترین وضعیت را در نقل‌وانتقالات امسال دارد. این تیم نه‌تنها تاکنون بازیکن جدیدی جذب نکرده بلکه پس از جدایی مرضیه جعفری از سمت سرمربیگری هنوز جانشین مشخصی نیز برای او معرفی نکرده است.

در هفته‌های اخیر شایعاتی درباره بازگشت احتمالی جعفری به خاتون شنیده می‌شود؛ البته مشروط بر آنکه تیم ملی فوتبال زنان ایران موفق به صعود به مرحله نهایی جام ملت‌های آسیا نشود. گفته می‌شود اگر تیم ملی از ادامه مسیر باز بماند ممکن است جعفری از تیم ملی جدا شده و مجدداً هدایت خاتون بم را برعهده بگیرد. با این حال این سناریو هم‌چنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و زمان در حال از دست رفتن است.

عدم تثبیت ساختار فنی پرسپولیس

پرسپولیس که برای نخستین بار موفق شده با قهرمانی در لیگ دسته اول به سطح اول فوتبال بانوان کشور صعود کند نه‌تنها روند تقویت تیم را آغاز نکرده بلکه دچار تنش‌های درونی هم شده است. اختلاف میان باشگاه و شادی رضایی سرمربی تیم که نقش مهمی در صعود پرسپولیس ایفا کرد باعث استعفای او شده و هنوز مشخص نیست سرخ‌پوشان پایتخت چه برنامه‌ای برای ادامه مسیر دارند.

در شرایطی که هواداران فوتبال بانوان امیدوار بودند با ورود تیمی پرهوادار مثل پرسپولیس جذابیت و پوشش رسانه‌ای لیگ افزایش یابد حالا این تیم در آستانه فصل جدید هنوز ساختار فنی خود را تثبیت نکرده و این نگرانی وجود دارد که حضور آنها در لیگ برتر بیش از آنکه فرصت باشد به چالشی برای اعتبار رقابت‌ها بدل شود.

مدعیان خاموش اصفهان و سیرجان

دو تیم دیگر که در سال‌های اخیر همواره در کورس قهرمانی بوده‌اند سپاهان اصفهان و گل‌گهر سیرجان هستند. با این حال از این دو تیم نیز خبر خاصی درباره جذب بازیکنان بزرگ یا تغییرات فنی به گوش نرسیده است. منابع نزدیک به این باشگاه‌ها از «تدارکات آرام» برای فصل جدید صحبت می‌کنند، اما هیچ نشانه‌ای مبنی بر برنامه‌ای جاه‌طلبانه یا تلاش برای تقویت تیم در سطح مدعی وجود ندارد.

این در حالی است که هر دو تیم در فصل گذشته عملکرد نسبتاً قابل قبولی داشتند و انتظار می‌رفت در بازار نقل‌وانتقالات پررنگ ظاهر شوند. ادامه این سکوت می‌تواند باعث فاصله گرفتن آنها از سطح رقابت با خاتون بم یا حتی سایر تیم‌های تازه‌نفس شود.

سرمایه گذاری بلند مدت ملوان

ملوان بندرانزلی یکی از باسابقه‌ترین تیم‌های فوتبال زنان ایران است که همواره رویکردی متفاوت در پیش گرفته است. این باشگاه با معرفی پگاه نوری بازیکن پیشین تیم ملی به‌عنوان سرمربی جدید تیم بانوان قصد دارد فصل جدید را با تمرکز بر استفاده از بازیکنان بومی آغاز کند.

پگاه نوری که از بازیکنان محبوب فوتبال زنان محسوب می‌شود در گفت‌و‌گو‌های اولیه خود تأکید کرده که قصد دارد نسل جدیدی از بازیکنان مستعد بومی را پرورش دهد و از ظرفیت فوتبال انزلی برای ساخت تیمی منسجم و ریشه‌دار استفاده کند. این رویکرد هرچند در کوتاه‌مدت شاید باعث افت نتایج شود، اما می‌تواند سرمایه‌گذاری بلندمدتی برای آینده فوتبال زنان در این منطقه باشد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.