لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر سن ازدواج زنان، یکی از متغیر‌های مؤثر بر فرزندآوری سهم پایین زنان کشور در اهدای خون جزئیاتی از اعطای مسکن به زنان سرپرست خانوار توسط سازمان بهزیستی آغاز هفته نهم لیگ برتر فوتسال زنان از فردا (یکشنبه ۷ دی ماه ۱۴۰۴) بارداری، ریسک ابتلا به سرطان در زنان را کاهش می‌دهد آغاز اردوی تخصصی تیم ملی تنیس با ویلچر بانوان در مشهد از فردا (شنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۴) ضرورت تقسیم بار مراقبت خانوادگی میان زنان و مردان| جزئیات اجرای طرح مرخصی ۹ ماه مشترک مهم است تجلیل از بانوی طلبه حوزه علمیه خراسان در هفدهمین همایش کوثر هدایت رفتارهای کمال‌گرایانه والدین، تهدیدی برای سلامت روان کودکان
سرخط خبرها
کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید

کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید

  • کد خبر: ۳۴۵۴۱۷
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
کتاب «جان جهان» جدیدترین اثر علی گلشن است که به نقش زنان از اسطوره تا آیین‌های ایرانی می‌پردازد و دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جان جهان»، جدیدترین اثر علی گلشن که به‌تازگی توسط نشر نظر وارد بازار کتاب شده است، به نقش زنان از اسطوره تا آیین‌های ایرانی می‌پردازد.

این کتاب دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید؛ زنانی که از دوران باستان تا به امروز نقشی سترگ در پیشرفت تمدن، فرهنگ و زندگی مردمان ایران و جهان داشته‌اند. علی گلشن در مقدمه کتاب «جان جهان» عنوان کرده است که شخصیت‌های این کتاب هریک به‌نحوی با طبیعت در پیوندند. به‌گفته او برخی از این شخصیت‌ها نماد قدرت، برکت‌بخشی، درمانگری، حاصلخیزی، عشق و امید هستند و برخی دیگر از زیبایی، مهربانی، مادرانگی و حمایتگری سخن می‌گویند. بر این اساس در معرفی هر شخصیت از تصویر تابلو عروسک‌هایی استفاده شده است که در سال ۱۴۰۱ توسط مریم طاهری راد ساخته شده و در موزه عروسک به صورت دائمی به نمایش درآمده‌اند. این عروسک‌ها پس از پژوهش درباره مولفه‌ها و نماد‌های فرهنگی هر شخصیت خلق شده و در آفرینش هریک علاوه بر نگاه شخصی و خلاقانه‌ی هنرمند، نشانه‌های مرتبط با روایت‌های اساطیری یا قومی نیز مورد توجه قرار گرفته‌اند.

در این کتاب شخصیت‌هایی همچون چل‌گیس، خاتون چهارشنبه، مادر دریا، شاماران، اشی، آناهیتا، عروس قنات، بی‌بی نوروز و… معرفی شده‌اند.

منبع: ایپنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.