مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود

توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود

  • کد خبر: ۳۴۵۷۰۴
  • ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه نگاه دکتر طهرانچی به زنان و خانواده، نگاهی عمیق، دوراندیشانه و بلند مبتنی بر جهان‌بینی الهی بود، گفت: وی حوزه زنان و خانواده را ظرفیت مهمی برای جامعه و دانشگاه می‌دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاصمه قاسمی اظهار کرد: نگاه دکتر طهرانچی به مسائل زنان و خانواده، همواره با تحلیل محیط‌های فرهنگی و اجتماعی همراه بود و صرفاً واکنشی یا سطحی نبود. با همین نگاه عمیق و دوراندیشانه تمدنی، الهی و دینی و در یک چشم‌انداز جهانی، حوزه زنان و خانواده را ظرفیت مهمی برای جامعه و دانشگاه می‌دانستند.

وی با بیان اینکه شهید طهرانچی معتقد بود زنان ظرفیت قابل توجهی دارند که می‌توانند در فرایند جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی نقش‌آفرین باشند، یادآور شد: نگاه عمیق و تمدنی ایشان سبب میشد بر نظریه پردازی در حوزه زنان تاکید کنند. وی معتقد بود باید بتوانیم با بهره‌گیری از تعالیم دینی و قرآنی و ظرفیت‌های فرهنگی جامعه ایران و همچنین با رویکرد تمدنی که در پی آن هستیم، پس از جریان‌سازی در موضوع زنان، گفتمان‌سازی و نهادسازی کنیم تا زنان جایگاه خود را به دست آورده و زمینه رشد استعداد‌ها و ظرفیت آنان فراهم شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده ادامه داد: شهید دکتر طهرانچی زمانی که در موضوعاتی مانند نقش‌آفرینی، اثرگذاری و ظرفیت‌های زنان را که مکرراً درباره آنها صحبت می‌شود در قالب نظریه‌های علمی تعریف و تبیین کنیم می‌توانیم با اطمینان بگوییم الگویی داریم که وارد نظریه‌های علمی شده است. هنگامی که این الگو به صورت نظریه علمی مطرح شود، می‌تواند به در سطح جهانی پذیرفته شده و مورد توجه قرار گیرد. به ویژه در شرایطی که موضوع زن همواره یکی از مباحث مناقشه‌برانگیز و چالشی در سطح بین‌الملل بوده، شهید طهرانچی در چنین فضایی، نظریه‌پردازی دقیق و علمی درباره زنان یک ضرورت جدی است.

رئیس دانشکده فرهنگ و زندگی بیان کرد: این نکته نیز قابل تأمل است که نگاه دکتر به حوزه زنان و خانواده، به ویژه نسبت به دختران دانشجو، نگاهی کاملاً تعالی‌بخش بود. یعنی نگاه به ارتقای نقش و جایگاه بود.

وی با اشاره به نگاه قرآنی و عقلانی به کرامت، جایگاه و نقش زن در جامعه، در اندیشه و باور رئیس شهید دانشگاه ازاد اسلامی تصریح کرد: تلاش شهید طهرانچی این بود که هم هویت زن حفظ شده و ارتقا پیدا کند. در عین حال، خود زنان نیز به جایگاه واقعیشان در جامعه باور پیدا کنند. ما نیز در دفتر امور زنان و خانواده، تمام برنامه‌هایمان را با همین رویکرد طراحی و پیش بردیم.

قاسمی افزود: شهید دکتر طهرانچی، دانشگاه را نهادی اجتماعی و مسئول در قبال تعلیم و تربیت اجتماعی می‌دانستند و توجه به زنان در این امر نه صرفاً به دلیل کمیت جمعیتی‌شان که به عنوان نیمی از منابع انسانی جامعه محسوب می‌شوند، بلکه به دلیل کیفیت تأثیرگذاریشان ضروری می‌دانستند.

منبع: دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی کشور

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.