گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند! شکست بانوان تراکتور در گام دوم بازیگر انگلیسی: پرستار مینیاپولیس قهرمان بود؛ او را کُشتند اجرای یک پویش برای کلاس اولی ها| فقط حدود ۴۰ درصد از کودکان ۱۲ ساله پوسیدگی دندان ندارند قهرمانی دختر تنیسور ایرانی در رقابت‌های تنیس سطح اول آسیا
سرخط خبرها
پررنگ شدن جایگاه واقعی زنان در جامعه از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون

پررنگ شدن جایگاه واقعی زنان در جامعه از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون

  • کد خبر: ۳۴۴۷۶۴
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
یک پژوهشگر انقلاب اسلامی درباره جایگاه زنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون گفت: با طلوع انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، زنان جایگاه واقعی خود را پیدا کردند و جایگاه آنها پررنگ‌تر و واقعی‌تر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام احمد نظرپور با اشاره به اینکه با طلوع انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، زنان جایگاه واقعی خود را پیدا کردند. جمهوری اسلامی ایران برای زن ارزش قائل شد و دقیقاً نقطه مقابل پهلوی ایستاد، اظهار کرد: نگاه امام خمینی (ره) بنیان‌گذار جمهوری اسلامی، به زنان، گواه این حقیقت است. ایشان فرمودند: «زن‌ها انسان‌سازند. وظیفه زن‌ها انسان‌سازی است. اگر زن‌های انسان‌ساز از ملت‌ها گرفته بشوند، ملت‌ها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد» یا «سعادت و شقاوت کشور‌ها بسته به وجود زن است.» همچنین در جایی دیگر بیان داشتند: «زن مربی جامعه است؛ از دامن زن، مرد به معراج می‌رود.»

وی ادامه داد: بنابر آمار‌های بین‌المللی، ۷۰ درصد دانشجویان پزشکی در ایران را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین به گزارش سازمان جهانی بهداشت، میزان مرگ‌ومیر نوزادان دختر از ۱۲۵ در هر ۱۰۰ هزار در سال ۱۳۵۰ به ۱۰ مورد کاهش یافته است. از سویی دیگر نشریه Forbes اعلام کرده است که ۷۰ درصد دانشجویان مهندسی در ایران، زن هستند. بر اساس داده‌های بانک جهانی بی‌سوادی زنان ایرانی از ۵۰–۶۰ درصد در سال ۱۳۵۴ به کمتر از ۱۰ درصد کاهش یافته است و حضور زنان در هیئت‌علمی دانشگاه‌ها از ۱۴ درصد قبل انقلاب به حدود ۳۰ درصد رسیده است.

این پژوهشگر انقلاب اسلامی بیان کرد: همچنین انجمن جهانی تحقیقات کارآفرینی گفته است که ایران رتبه ۳۹ جهان در کارآفرینی زنان را کسب کرده است (۲۰۱۸) یا طبق گزارش BBC حدود ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه‌های ایران، زن هستند. با این حال یونسکو اشاره داشته است که عدالت آموزشی بین دختران و پسران ایرانی از ۳۵ درصد به ۵۰ درصد رسیده است یا از منظر بانک جهانی، ایران رتبه اول در رشد تحصیل زنان را دارد که بالاتر از آمریکا، انگلیس، آلمان و ژاپن است، این در حالی که تعداد رشته‌های ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال ۱۳۵۷ به ۳۸ رشته افزایش یافته است و مربیان ورزشی زن از ۹ نفر به ۳۵ هزار نفر افزایش یافته‌اند.

حجت‌الاسلام نظرپور متذکر شد: امروز، زنان ایران به جایگاه واقعی خود پی برده‌اند، به آن افتخار می‌کنند و این مدل زن مسلمان فعال با وقار را به جهان معرفی کرده‌اند. 

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.