ریحانه کریمی:همیشه قبل از اعزام به مسابقات به زیارت حرم امام رضا (ع) می‌روم بررسی اهمیت و کارکرد‌های حیا در سبک زندگی | فرشته «حیا»، پاسبان معصومیت است بلاتکلیفی بانوان فوتسالیست مشهدی در آستانه قرعه کشی لیگ برتر | فوتسال بانوان چشم انتظار تصمیم آقایان! مراسم زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی (۱۸ مهر ۱۴۰۵) قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا
سرخط خبرها
رشد ۲۱ درصدی اهدای خون توسط زنان در خراسان رضوی در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۴

رشد ۲۱ درصدی اهدای خون توسط زنان در خراسان رضوی در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۸۸۴۱
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰
مدیرکل سازمان انتقال خون خراسان رضوی گفت: در سه ماهه اول سال جاری، ۲ هزار و ۹۵۵ واحد خون توسط زنان اهدا شده است که در مقایسه با ۲ هزار و ۴۴۴ واحد در سه ماهه اول سال گذشته، رشد ۲۱ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید اصغریان درباره برنامه‌ها و پویش‌ها در راستای تشویق بانوان به اهدای خون، گفت: پویش «اهدای خون بانوان هر خانه» همچنان فعال است؛ با توجه به نقش بانوان به عنوان محور خانواده، تاکید شده که آنها فرهنگ اهدای خون را ابتدا در میان خود و سپس در خانواده‌هایشان ترویج دهند، حتی اگر خانمی نتواند خون اهدا کند، نقش مهمی در تشویق همسر و فرزندانش برای اهدای خون دارد.

وی درباره تاثیرات اهدای خون بر سلامت زنان عنوان کرد: در بسیاری از کشور‌های دنیا، سهم زنان در اهدای خون به ۵۶ درصد رسیده و حتی از مردان پیشی گرفته است، علت اصلی این روند، عادت بدن این خانم‌ها به خون‌سازی سریع‌تر پس از اهدای خون است.

مدیرکل سازمان انتقال خون خراسان رضوی با اشاره به اینکه میزان اهدای خون زنان حدود ۷ درصد از کل اهدای خون را شامل می‌شود، افزود: یکی از مهم‌ترین موانع اهدای خون توسط بانوان، نگرش کلی جامعه و تصور اشتباه مبنی بر کم‌خون بودن آنها است؛ باید گفت که در سازمان انتقال خون، همه اهداکنندگان قبل از اهدای خون، معاینه و مصاحبه پزشکی می‌شوند و اگر فردی دچار کم‌خونی باشد، اجازه اهدا داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: سازمان، خدمات درمانی رایگان شامل قرص آهن و مشاوره پزشکی به این افراد ارائه می‌دهد تا وضعیت خون آنها به حالت طبیعی بازگردد. پس از بهبود، اگر فرد تمایل داشت، می‌تواند خون اهدا کند و در غیر این صورت اجباری وجود ندارد.

اصغریان بیان کرد: بنابراین، تصور بسیاری از خانم‌ها مبنی بر کم‌خونی و ناتوانی در اهدای خون اگر هم درست باشد، با مراجعه به سازمان حل خواهد شد. این افراد نه تنها اجازه اهدای خون نمی‌یابند، بلکه درمان رایگان هم دریافت می‌کنند تا کم‌خونی‌شان برطرف شود.

مدیرکل سازمان انتقال خون خراسان رضوی افزود: در سه ماهه اول سال جاری، ۲ هزار و ۹۵۵ واحد خون توسط زنان اهدا شده است که در مقایسه با ۲ هزار و ۴۴۴ واحد در سه ماهه اول سال گذشته، رشد ۲۱ درصدی را نشان می‌دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.