درباره «پروین ژف»، مادر ۳ شهید دفاع مقدس | مادر ستاره‌ها روایت یک عکس و امنیتی که برای دختران و بانوان جان‌ها داد آشنایی با «پروین ژف» هم زمان با روز تکریم همسران و مادران شهدا​| آتش دل مادر شهید خاموش شدنی نیست بررسی سیره مادر حضرت ابوالفضل (ع) | اوج مقام امّ‌البنین در حادثه کربلا آشکار شد افزایش خطر ابتلا و مرگ‌ومیر سرطان پستان با رشد شیوع دیابت در زنان معرفی ۵ علت مهم برای ضرورت مصرف پروتئین توسط زنان از عواقب جبران‌ناپذیر سقط‌های غیرقانونی چه می‌دانید؟ سرمربی تیم ملی فوتسال زنان: قول می‌دهم در جام جهانی آینده، جزو ۴ تیم برتر باشیم طلاق در ۳ مقطع حساس زندگی مشترک کمین کرده است دختر «ورژن طلایی» هندبال ایران | ۱۴ سال جنگندگی روی خط پرتاب ستاره‌ای از مشهد در میدان کبدی | مسیر دشوار و رؤیا‌های بزرگ هندوانه‌ات را چشم‌بسته برندار از کارخانه تا کلاس درس | روایت زنی که مسیر آینده ده‌ها دختر هنرستانی را تغییر داد آشنایی با نشانه‌های‌ کمبود کلسیم در زنان نمایش تصویر واقعی از کیفیت فوتسال زنان ایران در جام جهانی احتمال تغییر در حوزه مهریه وجود دارد هزاران نفر از زنان و دختران با رهبر معظم انقلاب دیدار داشتند نگاهی به مشارکت زنان در اقتصاد محلی | با پایه‌های توسعه پایدار در کسب‌وکار بانوان بیشتر آشنا شویم
سرخط خبرها
فعالیت موکبی مجهز ویژه بانوان در سامرا

فعالیت موکبی مجهز ویژه بانوان در سامرا

  • کد خبر: ۳۴۹۲۰۲
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳
در آستانه اربعین، در ضلع شمالی صحن حرم امامین عسکریین (ع) سامرا موکبی مجهز ویژه بانوان با ظرفیت ۳۵۰۰ نفر برپا شده که ورود آقایان به آن ممنوع است تا آرامش کامل بانوان حفظ شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در آستانه اربعین حسینی و در حالی که در مسیر نجف تا کربلا هنوز بسیاری از موکب‌ها فعالیت خود را آغاز نکرده‌اند، شهر مقدس سامرا حال و هوای خاصی به خود گرفته است. شهری که به‌عنوان خانه پدری امام زمان (عج) شناخته می‌شود، این روز‌ها در تدارک میزبانی از زائرانی است که برای زیارت حرم امامین عسکریین (ع) از اقصی نقاط جهان به‌ویژه ایران، راهی این دیار مقدس می‌شوند.

سامرا، برخلاف نجف و کربلا که محور اصلی زیارت‌های اربعین هستند، مقصد زائرانی است که در مسیر بازگشت یا پیش از عزیمت به کربلا این مکان مقدس را انتخاب می‌کنند. این حضور، هر ساله پررنگ‌تر می‌شود و در سال جاری نیز با توجه به افزایش چشمگیر زائران، موکب‌ها و خدمات‌رسانی‌ها نیز توسعه یافته‌اند.

در این میان، موکب حضرت فاطمه الزهرا (س) از تهران، یکی از شاخص‌ترین و منظم‌ترین موکب‌هایی است که در سامرا به فعالیت پرداخته و به‌طور ویژه برای بانوان زائر تدارک دیده شده است. این موکب که در ضلع شمالی صحن حرم امامین عسکریین (ع) و در محلی امن و اختصاصی مستقر شده، تنها به بانوان خدمات ارائه می‌دهد و ورود آقایان به آن ممنوع است.

این موکب ظرفیت اسکان روزانه ۳ هزار و ۵۰۰ نفر را در چهار بخش مجزا دارد. فضای داخلی با فرش‌هایی مفروش شده است. همچنین کولر‌های دیواری در‌موکب تعبیه شده تا در هوای گرم و طاقت‌فرسای سامرا زائران بتوانند ساعاتی را در آسایش سپری کنند. همچنین، پتو‌هایی نیز جهت استراحت در شب و استفاده در ساعات استراحت در نظر گرفته شده است.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.