ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی غلامی حضور مریلا زارعی در اجتماع مردمی میدان تجریش تهران + عکس ویدئو| از دل تجربه تا سفره‌ای پر برکت اولین و مهم‌ترین توصیه به مادران باردار در شرایط بحرانی چیست؟ صعود ۴ بانوی ملی پوش تنیس روی میز ایران در در رده بندی جهانی اهدای طلا و جواهرات جمعی از بانوان کاشانی در یک پویش ملی خطر ابتلا به پارکینسون در زنان کمتر از مردان| خانواده، نقش مهمی در درمان بیماران دارد حضور ۳ ملی پوش خراسانی در مرحله جدید اردوی تیم ملی پاراتیراندازی مشهد، میزبان نهمین مرحله اردوی تیم ملی والیبال نشسته بانوان درباره کار‌هایی که در آرایشگاه‌های زنانه مجاز نیست یک شبه پوک می‌شوید | چند توصیه مهم برای جلوگیری از پوکی استخوان در زنان چرا کودک مضطرب تصمیم می‌گیرد ساکت بماند؟ اهدای بیش از ۲ هزار جهیزیه به مددجویان نوعروس خراسان رضوی برگزاری دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی
سرخط خبرها
بانک شیر، راهکاری علمی و انسانی برای تأمین تغذیه نوزادان

بانک شیر، راهکاری علمی و انسانی برای تأمین تغذیه نوزادان

  • کد خبر: ۳۴۹۴۷۹
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۷
به گفته یک جراح و متخصص زنان، بانک شیر، راهکاری علمی و انسانی برای تأمین تغذیه نوزادانی است که به دلایل مختلف از دریافت شیر مادر خود محروم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهلا میرگلوبیات با اشاره به اینکه بانک شیر مادر، مرکزی است که به منظور تأمین تغذیه نوزادانی ایجاد شده که مادران‌شان قادر به شیردهی نیستند، اظهار کرد: در این مراکز، شیر مازاد مادرانی که شیر کافی برای فرزند خود دارند، پس از طی فرآیند‌های بهداشتی و تخصصی، برای استفاده نوزادان نارس یا شیرخواران محروم از شیر مادر آماده‌سازی و نگهداری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نخستین بانک شیر مادر در ایران، آبان‌ماه سال ۱۳۹۸ در بیمارستان آموزشی-درمانی شهید اکبرآبادی تهران تأسیس شد، ادامه داد: هدف اصلی این مرکز، ارتقای سلامت نوزادان نارس و شیرخوارانی است که به هر دلیل از شیر طبیعی مادر خود محروم‌اند.

این جراح و متخصص زنان افزود: برخی از نوزادان به دلایل پزشکی خاص مانند ابتلاء به بیماری‌های متابولیکی نظیر فنیل‌کتونوری، ممکن است قادر به استفاده از شیر‌های اهدایی نباشند. این نوزادان نیازمند رژیم‌های ویژه یا شیر‌های جایگزین هستند و پیش از دریافت شیر، باید از نظر ابتلاء به چنین بیماری‌هایی بررسی شوند.

به گفته میرگلوبیات، بانک شیر، راهکاری علمی و انسانی برای تأمین تغذیه نوزادانی است که به دلایل مختلف از دریافت شیر مادر خود محروم هستند.

وی بیان کرد: با وجود فعالیت گسترده این مرکز، آمار دقیقی از تعداد نوزادان بهره‌مند از شیر‌های اهدایی در دست نیست و به نظر می‌رسد اطلاع‌رسانی گسترده و منسجمی نیز در این حوزه صورت نگرفته است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.