پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟
سرخط خبرها
نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی

نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی

  • کد خبر: ۳۴۹۹۶۸
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶
یک فعال حوزه زنان و خانواده با تأکید بر نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی، گفت: در جنگ ۱۲ روزه اخیر، مشخصاً انسجام اجتماعی اولیه از سوی زنان و خصوصاً نسل دهه ۸۰ شکل گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محمدی با تمرکز بر مفاهیمی، چون انسجام اجتماعی، همبستگی ملی، نقش زنان در بحران‌ها و رابطه اعتماد عمومی با حاکمیت، تأکید کرد: زنان ایرانی در این روزها، نه‌تنها سکوت نکرده‌اند بلکه با کنشگری عاطفی، عقلانی و داوطلبانه، به خط مقدم دفاع از وطن پیوسته‌اند.

وی با تأکید بر نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی، گفت: در این روزها، مشخصاً انسجام اجتماعی اولیه از سوی زنان و خصوصاً نسل دهه ۸۰ شکل گرفت.

این فعال حوزه زنان درباره نماد‌های زنانه در مقاومت اخیر بیان کرد: در این میان، سحر امامی مظهر این مقاومت شد و یک زن، در قلب جنگ، به نماد ایستادگی تبدیل می‌شود. این همان تعالی گفتمان انقلاب اسلامی‌ست؛ گفتمانی که نه‌تنها زن را حذف نمی‌کند، بلکه زن را به قلب روایت مقاومت می‌برد.

محمدی افزود: امروز جامعه ما سرشار از زنان دلداده و دلبسته وطن است. این زنان کنشگر، با تمام وجود ایستاده‌اند؛ همان‌ها که فرزندان شهید داده‌اند، خانه از دست داده‌اند، ولی چهره‌شان پر از صلابت و عزت است.

وی یادآور شد: معتقدم حاکمیت باید این سرمایه اجتماعی را حفظ کند، آن را در آغوش بگیرد و فضا را برای این نوع کنشگری اجتماعی باز کند. در دوران دفاع مقدس نیز زنان ستون پایداری بودند. امروز هم، زنان ایران بدون نیاز به رسانه و تبلیغ، صدای خود را به دنیا رسانده‌اند. امیدوارم روزی برسد که این ایستادگی‌ها به ظهور صاحب اصلی انقلاب منتهی شود و ظلم از جهان رخت بربندد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.