دومین برد در مقدماتی جام ملت‌های آسیا کسب شد| تیم ملی فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران، روی خط پیروزی نگاهی به عوامل اثرگذار در ایجاد صمیمیت میان خواهر و برادر در خانواده توسعه مشاغل خانگی با ایجاد زیرساخت‌های حمایتی و آموزشی در کشور ضرورت تقویت عرصه تبلیغ دینی ویژه بانوان در پیاده روی اربعین زایمان طبیعی بی‌درد، دستاورد مهم پزشکی روایت حضور زنانه در مسیر پیاده‌روی اربعین در «خواهرانه» سقوط تیم ملی فوتبال بانوان ایران در رنکینگ جهانی افزایش آمادگی روانی زوجین برای والدگری با انجام مشاوره‌های روان‌شناسی ضرورت حمایت هم‌زمان از مادران دارای اختلال مصرف مواد و فرزندان آنها نوزادان عجول | روایتی از تولد در شرایط غیرمنتظره و آمادگی تیم‌های امدادی طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی معرفی چند راهکار به والدین برای پرورش خلاقیت از  تولد تا  نوجوانی فرزندان تفاوت تأثیرات آسیب‌های طلاق و فوت بر افراد خانواده زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها تاثیر مستقیم سقط جنین بر رشد جمعیت درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای
سرخط خبرها
ضرورت حمایت هم‌زمان از مادران دارای اختلال مصرف مواد و فرزندان آنها

ضرورت حمایت هم‌زمان از مادران دارای اختلال مصرف مواد و فرزندان آنها

  • کد خبر: ۳۵۰۳۲۷
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت حمایت هم‌زمان از مادران دارای اختلال مصرف مواد و فرزندان آنها، بر راه‌اندازی مراکز نگهداری مادر و کودک در مراکز ماده ۱۶ تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نرجس ابوالقاسمی با اشاره به همکاری‌های پیشین معاونت زنان و ستاد مبارزه با مواد مخدر، اظهار کرد: در دوره‌های گذشته تفاهم‌نامه‌هایی بین این دو نهاد منعقد شده و همکاری‌های مشترکی نیز انجام شده؛ اکنون لازم است این اقدامات و دستاورد‌های قبلی بازبینی شوند تا بتوانیم همکاری‌های جدید و اثربخش‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم جلسات مرتبط با موضوع زنان و خانواده به صورت منظم و با دستورکار مشخص برگزار شود و از ظرفیت‌های موجود دستگاه‌ها به نحو بهتری استفاده شود.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت حمایت هم‌زمان از مادران دارای اختلال مصرف مواد و فرزندان آن‌ها، بر راه‌اندازی مراکز نگهداری مادر و کودک در مراکز ماده ۱۶ تأکید و تصریح کرد: تجربه‌های موفقی از این مراکز وجود دارد که خدمات درمانی و مراقبتی هم‌زمان به مادران و فرزندان خردسالشان ارائه داده و می‌تواند به عنوان یک الگوی قابل توسعه مدنظر قرار گیرد.

ابوالقاسمی ادامه داد: در برنامه‌های پیش‌رو امکان‌سنجی پیاده‌سازی این الگو در سایر مراکز ماده ۱۶ کشور در استان‌های دیگر در دستورکار مشترک ستاد مواد مخدر و معاونت امور زنان و خانواده قرار گیرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.