معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول درباره مرضیه حدیدچی، زنی از متن مبارزه| زنان انقلابی که در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی، نقشی فعال و اثرگذار دارند پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
بررسی عملکرد خوب تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار با ژاپن توسط فدراسیون جهانی فوتبال

بررسی عملکرد خوب تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار با ژاپن توسط فدراسیون جهانی فوتبال

  • کد خبر: ۳۵۲۹۲۴
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۷
وب سایت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) با انتشار گزارشی به عملکرد خوب تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار با تیم ژاپن و کسب سهمیه جام جهانی فوتسال زنان فیلیپین ۲۰۲۵ پرداخته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وب سایت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) با انتشار گزارشی به عملکرد تیم ملی فوتسال بانوان ایران پرداخته است.

در این گزارش آمده است:

تیم ملی فوتسال بانوان ایران با پیروزی ۳ بر ۱ مقابل چین، آخرین تیمی بود که سهمیه جام جهانی فوتسال زنان فیلیپین ۲۰۲۵ را از آن خود کرد.

در این مسابقه نسیمه غلامی و مارال ترکمان نمایش درخشانی داشتند و نقش کلیدی در موفقیت تیم ملی ایفا کردند. ملی‌پوشان ایران در دیدار رده‌بندی جام ملت‌های فوتسال آسیا در شهر هوهوت، مقابل حمایت پرشور تماشاگران میزبان ایستادند و با اقتدار به پیروزی رسیدند.

غلامی دو پاس گل به نام خود ثبت کرد و ترکمان نیز دو گل به ثمر رساند تا شاگردان فروزان سلیمانی جشن صعود بگیرند. ایران در کنار فیلیپین (میزبان)، ژاپن و تایلند چهار نماینده قاره آسیا در نخستین دوره جام جهانی فوتسال زنان خواهند بود. این رقابت‌ها از ۲۱ نوامبر در فیلیپین آغاز می‌شود.

در جریان مسابقه، ایران نخست با گل زیبای ترکمان روی پاس گل غلامی پیش افتاد. چین، اما خیلی زود با حرکتی دیدنی بازی را به تساوی کشاند؛ جایی که «زو یینگلان» با یک پاس دقیق، «سو جیا هونگ» را صاحب توپ کرد و او پس از چرخشی چشم‌نواز، توپ را برای «کائو جیای» مهیا ساخت تا گل تساوی به ثمر برسد.

ملی‌پوشان کشورمان دوباره به بازی برگشتند و این بار نسترن مقیمی با ضربه‌ای دقیق روی ارسال نسیمه غلامی گل دوم ایران را به ثمر رساند. در ادامه شوت «زو» به تیرک دروازه ایران برخورد کرد و بهترین موقعیت چین برای بازگشت از دست رفت.

در دقایق پایانی، تیم میزبان با استفاده از دروازه‌بان پرتابی تمام توان خود را برای جبران به کار گرفت، اما ایران با دفاعی منسجم ایستادگی کرد. در نهایت، اشتباه بازیکنان چین فرصت را به ترکمان داد تا با ضربه‌ای دقیق دروازه خالی را باز کند و صعود ایران را قطعی سازد.

علاوه بر نمایندگان آسیا (ایران، ژاپن، تایلندو فیلیپین)، تیم‌های آرژانتین، برزیل، کانادا، کلمبیا، ایتالیا، مراکش، نیوزیلند، پاناما، لهستان، پرتغال، اسپانیا و تانزانیا نیز در این رقابت‌ها حضور خواهند داشت.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.