آیا بانوان برای نذر کردن و برپایی مراسم عزاداری اهل بیت (ع) باید از شوهر خود اجازه بگیرند؟ | فتوای مراجع تقلید پاسخ می‌دهد حضور ۳ ملی پوش خراسانی در  اردوی آماده سازی تیم ملی بسکتبال سه نفره کمتر از  ۲۳ سال دختران درخشش بانوان ورزشکار خراسان رضوی در مسابقات کشوری ویژه بیماران تالاسمی رتبه سوم بانوان پارادوومیدانی خراسان رضوی در مسابقات قهرمانی کشور کسب اولین برد تیم پدل دختران ایران در رقابت‌های FIP آذربایجان درخشش دختر تنیسور ایران در تور جهانی تنیس ترکیه شهیده زهرا حدادعادل، مادری را مقدم بر هر امری می‌دانست| جاری بودن زیست متواضعانه در زندگی شخصی رهبر شهید در آخرین دیدار به بانوان چه گفتند؟ ملی‌پوش تنیس روی میز بانوان: کسب مدال در بازی‌های آسیایی بسیار دشوار است روایت دردناک زهرا مصباح، تنها بازمانده یک خانواده مشهدی از جنگ ۱۲ روزه‌| شبی که یک خانه ویران شد + تصاویر افزایش ۷۴ درصدی منابع بانکی برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری| ۶۰۰ هزار مادر، خودرو دریافت کرده‌اند رقبای خاتون بم در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شدند بازیکن‌سازی برای آینده والیبال زنان؛ هدف تیم ملی نوجوانان دختر ایران است | چرا نتیجه بازی مرحله مقدماتی به ژاپن واگذار شد؟ تنها بازمانده خانواده شهدا اقدسی: زن مسلمان ایرانی، پرچمدار «الگوی سوم زن» در جهان است دستگیری عوامل انتشار فیلم یک زن با پوشش نامتعارف در یزد حجت‌الاسلام راجی: بانوان ستون حفظ وحدت و آرامش جامعه هستند وقتی برخی زنان در محیط کار به جای حمایت، مانع رشد هم می‌شوند | پدیده «زنبور ملکه» چه توضیحی دارد؟ کدام مهم است؛ پول بیشتر یا زندگی بهتر؟ درباره یکی از ملزومات خواب که در سلامت پوست و مو نقش مهمی دارد | یه بالشت رؤیایی
سرخط خبرها
روایت بانوانی که به عشق امام هشتم (ع) به زائران مشهدالرضا خدمت رسانی می‌کنند

روایت بانوانی که به عشق امام هشتم (ع) به زائران مشهدالرضا خدمت رسانی می‌کنند

  • کد خبر: ۳۵۳۷۶۰
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
  • ۱
موکب حضرت خدیجه (س) در عرصه میدان شهدا که سال چند غرفه متفاوت است، خدمت رسانی تعدادی از تشکل‌های بانوان محسوب می‌شود که همزمان با دهه پایانی ماه صفر فعال شده است.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز؛ تعدادی از تشکل‌های مردمی بانوان در اقدامی دسته جمعی، موکب حضرت خدیجه (س) را در عرصه میدان شهدا برپا کرده‌اند و از این طریق به زائرین امام هشتم (ع) در دهه آخر صفر، خدمت رسانی می‌کنند.

ارائه خدمت متنوع به بانوان و کودکان

این موکب شامل چند غرفه است، مادرانه، نائب شهید، فرهنگی، دوخت چادر و هنر و رسانه از جمله این غرفه‌ها هستند.

مادران و کودکان در غرفه مادرانه بیشتری حضور را دارند، ایده این غرفه ارائه بازی‌های مختلف به کودکان است که همراه مادران خود در این غرفه حضور دارند.

یکی از مادران که کودکی ۵ ساله دارد می‌گوید: ایده بسیار خوبی در این غرفه اجرا شده، زیرا مادران می‌توانند همراه کودکان خود در این غرفه حضور داشته باشند و از سوی دیگر کودکان آنها هم ساعتی به بازی بپردازند.

در غرفه دوخت چادر تعدادی چرخ خیاطی روی میز‌ها قرار گرفته است و عمدتا چادر‌هایی که نیاز به تعمیر دارد از سوی زائران در اختیار بانوان این غرفه قرار می‌گیرد و پس از تعمیر در کمترین زمان به زائرین تحویل داده می‌شود. یکی از بانوان این غرفه در حالی که در حال تعمیر بخشی از چادر رنگی یکی از زائران است می‌گوید: بیش از تصورمان، استقبال از این غرفه در ایام پایانی دهه صفر بالا بود.

یکی از دیگر بانوان این غرفه نیز می‌گوید: ما هر سال در دهه پایانی ماه صفر برای خدمت رسانی به زائران این موکب را راه اندازی می‌کنیم، اما هر سال محل استقرارمان متفاوت است، به عنوان سال گذشته در یکی از محور‌های ورودی به شهر به زائران پیاده خدمت رسانی می‌کردیم و امسال به عرصه میدان شهدا آمده‌ایم.

در ادامه یکی دیگر از بانوان هم بیان می‌کند: عشق به اهل بیت (ع) باعث شده تا ما هر سال در دهه پایانی ماه صفر دورهم جمع شویم و هدفمان خدمت رسانی به زائرین امام هشتم (ع) باشد.

یکی دیگر از بانوان این غرفه نیز می‌گوید: توفیق خدمت رسانی به زائرین موضوعی است که برایمان بسیار اهمیت دارد و تلاشمان این است بتوانیم هر سال این توفیق خدمت رسانی را داشته باشیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهشید سلطانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۴
0
0
سلام و خدا قوت.
برنامه‌های موکب حضرت خدیجه س بسیار عالی و بی‌نظیره
اجرتون با صاحب الزمان عج‌الله ان شاء الله