ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) ناگفته‌هایی از فعالیت‌های همسر شهید رهبر انقلاب برای اعتکاف واکنش فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان به ترور «افسانه عقیلا» | در انتظار انتقامی سخت باشید آیا آمار ۱۸ میلیون جوان مجرد، سیاه‌نمایی است؟ خانه‌داری | با چند ترفند ساده برای پوست کندن زنجبیل تازه آشنا شوید آشپزی | معرفی دستور پخت سیب‌زمینی پیتزایی که کودکان عاشقش هستند تجربه ابتلا به سرطان پستان برای همه زنان یکسان نیست حدود ۶۰ درصد زنان شاغل با کم‌تحرکی مواجه‌اند | سهم بیش از ۴۷ درصدی بانوان به عنوان نیروی کار رسمی و غیررسمی در جهان شهیده افسانه عقیلا که بود؟ | روایت ناگفته از نحوه شهادت فرمانده شهیده حوزه مقاومت بسیج خواهران مهرستان در عملیات تروریستی امروز شهیده «افسانه عقیلا» در مهرستان سیستان و بلوچستان ترور شد + عکس (۲۲ مهر ۱۴۰۵) غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه اینفوگرافی | راه‌های کاهش درد در دوران قاعدگی زنان تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی‌ | مناسک زیارت دسته‌جمعی در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود سلیمی: فضا‌های ویژه بانوان با نیاز‌های دختران نسل جدید تناسب دارد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدرضا فولادی تاکید دختر شهید سلامی بر ضرورت پیگیری حقوقی جنایت علیه دانش‌آموزان میناب حواشی ارائه فاکتور خرید سیگار توسط فرزانه فصیحی در ترکیه
سرخط خبرها
احتمال ابتلای گروه‌های حساس به آنفلوانزا بیشتر است

احتمال ابتلای گروه‌های حساس به آنفلوانزا بیشتر است

  • کد خبر: ۳۵۵۵۶۷
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸
مدیر سابق دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: احتمال گرفتاری زنان باردار و جنین آن‌ها، شیرخواران، کودکان خردسال به عوارض بیماری آنفلوانزا نسبت به سایر افراد بالغ و سالم بدون بیماری زمینه‌ای، بیشتر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشید رضایی با بیان اینکه آنفلوانزا صرفا یک بیماری ساده مثل سرماخوردگی نیست، اظهار کرد: آنفلوانزا می‌تواند عوارض شدید و جدی برای برخی افراد به دنبال داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه احتمال گرفتاری زنان باردار و جنین آنها، شیرخواران، کودکان خردسال به عوارض بیماری آنفلوانزا نسبت به سایر افراد بالغ و سالم بدون بیماری زمینه‌ای، بیشتر است، ادامه داد: اختلالات تکاملی جنین، عفونت گوش، سینوس‌ها، پنومونی، ذات‌الریه، تنگی نفس و عوارض مغزی در گروه‌های سنی خردسال و مادران باردار نشان می‌دهند که در واکسیناسیون مادران باردار نباید کوتاهی‌کرد و در فراهم آوردن واکسن مناسب آنفلوانزا و دسترسی با قیمت مناسب نباید کوتاهی صورت کرد.

مدیر سابق دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت افزود: بیان اینکه فصول پاییز و زمستان همواره با موج مبتلایان آنفلوانزا همراه بوده، توضیح داد: فارغ از اینکه موج بیماری در برخی سال‌ها شدیدتر یا سبک‌تر بوده، اما یک موضوع مشخص همواره درمیان است و موضوع این است که احتمال ابتلا به بیماری شدید، بستری و مرگ برای افراد واکسینه‌شده بسیار کمتر است. واکسیناسیون آنفلوانزا برای سالمندان و زنان باردار به طور جدی توصیه می‌شود.

رضایی درباره اثرگذاری واکسن آنفلوانزا برای زنان باردار توضیح داد: نتایج یک مطالعه جهانی که پیش از دوره کرونا انجام شده، بیانگر این است که واکسیناسیون آنفلوانزا در دوره بارداری می‌تواند خطر آنفلوانزای شدید و بستری ناشی از آن را تا حدود ۴۰ درصد کاهش دهد که عدد بسیار قابل‌قبولی است. ایمنی ناشی از واکسن از طریق جفت از بدن مادر به جنین می‌رسد و پس از تولد نیز تا چند ماه می‌تواند تا حدی از شیرخوار در برابر بیماری آنفلوانزا محافظت کند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.