ریحانه کریمی:همیشه قبل از اعزام به مسابقات به زیارت حرم امام رضا (ع) می‌روم بررسی اهمیت و کارکرد‌های حیا در سبک زندگی | فرشته «حیا»، پاسبان معصومیت است بلاتکلیفی بانوان فوتسالیست مشهدی در آستانه قرعه کشی لیگ برتر | فوتسال بانوان چشم انتظار تصمیم آقایان! مراسم زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی (۱۸ مهر ۱۴۰۵) قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟
سرخط خبرها
الهام پاوه‌نژاد برای روز بازیگر چه گفت؟

الهام پاوه‌نژاد برای روز بازیگر چه گفت؟

  • کد خبر: ۳۵۷۲۲۲
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
الهام پاوه‌نژاد، بازیگر سرشناس ایرانی، همزمان با روز جهانی بازیگر، از نقش آینه گون بازیگری در بازتاب زندگی گفت و ابراز امیدواری کرد که حال مردم روزی بهتر شود تا بتوانیم با دل خوش مناسبت‌ها را تبریک بگوییم.

به گزارش شهرآرانیوز، الهام پاوه‌نژاد همزمان با روز جهانی بازیگر گفت: امیدوارم روزی برسد که حال مردم و شرایط بهتر از این باشد تا بتوانیم مناسبت‌ها را به یکدیگر تبریک بگوییم.

این بازیگر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه حضور بازیگران چه افزوده‌ای برای جهان هستی و تجربه زیستی انسان‌ها دارد، توضیح داد: بازیگران چیزی به جهان اضافه نمی‌کنند بلکه با حضور در قصه‌های گوناگون، موقعیت‌های متفاوتی را برای مخاطبان خود به تصویر می‌کشند و اگر کارشان را به درستی انجام بدهند، این امکان را می‌دهند که تماشاگر، خود را در آن موقعیت ببیند و با آن هذات‌پنداری کند.

پاوه‌نژاد اضافه کرد: بازیگری یک هنر فردی و مستقل نیست بلکه هنری است جمعی و ماحصل تلاش یک گروه در کار بازیگر دیده می‌شود. یک بازیگر نمی‌تواند مانند یک نقاش در خلوت خود دست به خلق هنری بزند.

گفتنی است روز جهانی بازیگر ۸ سپتامبر برابر ۱۷ شهریور ماه است. در ایران روز ۱۴ اردیبهشت ماه هم به نام روز بازیگر نام‌گذاری شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.