پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴ طرز تهیه شیرینی قیفی مخصوص برای عید نوروز در منزل + فیلم پیام معاون رئیس‌جمهور برای ورود اعضای تیم ملی فوتبال بانوان به کشور بقائی: دختران ایران نشان دادند که عشق به میهن ریشه‌دارتر از وعده‌های فریبنده است دستور پخت چیکن استراگانف در خانه + فیلم بازگشت بیش از ۲۱ هزار مددجو به خانواده‌ها و توزیع سبد معیشتی در شرایط جنگی اخیر خانواده‌ها نباید نگران تأمین شیرخشک باشند| توزیع در داروخانه‌ها به صورت مویرگی و چندلایه نگاهی به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوان در شهر مشهد جنگ بر کودکان مختلف، اثرات متفاوتی می‌گذارد| ضرورت تمرکز والدین روی نگرانی کودک
سرخط خبرها
الهام پاوه‌نژاد برای روز بازیگر چه گفت؟

الهام پاوه‌نژاد برای روز بازیگر چه گفت؟

  • کد خبر: ۳۵۷۲۲۲
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳
الهام پاوه‌نژاد، بازیگر سرشناس ایرانی، همزمان با روز جهانی بازیگر، از نقش آینه گون بازیگری در بازتاب زندگی گفت و ابراز امیدواری کرد که حال مردم روزی بهتر شود تا بتوانیم با دل خوش مناسبت‌ها را تبریک بگوییم.

به گزارش شهرآرانیوز، الهام پاوه‌نژاد همزمان با روز جهانی بازیگر گفت: امیدوارم روزی برسد که حال مردم و شرایط بهتر از این باشد تا بتوانیم مناسبت‌ها را به یکدیگر تبریک بگوییم.

این بازیگر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه حضور بازیگران چه افزوده‌ای برای جهان هستی و تجربه زیستی انسان‌ها دارد، توضیح داد: بازیگران چیزی به جهان اضافه نمی‌کنند بلکه با حضور در قصه‌های گوناگون، موقعیت‌های متفاوتی را برای مخاطبان خود به تصویر می‌کشند و اگر کارشان را به درستی انجام بدهند، این امکان را می‌دهند که تماشاگر، خود را در آن موقعیت ببیند و با آن هذات‌پنداری کند.

پاوه‌نژاد اضافه کرد: بازیگری یک هنر فردی و مستقل نیست بلکه هنری است جمعی و ماحصل تلاش یک گروه در کار بازیگر دیده می‌شود. یک بازیگر نمی‌تواند مانند یک نقاش در خلوت خود دست به خلق هنری بزند.

گفتنی است روز جهانی بازیگر ۸ سپتامبر برابر ۱۷ شهریور ماه است. در ایران روز ۱۴ اردیبهشت ماه هم به نام روز بازیگر نام‌گذاری شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.